România a depășit pragul de 7 milioane de persoane vaccinate. Peste 65.000 de români s-au imunizat în ultimele 24 de ore

,
Romania a depasit pragul de 7 milioane de vaccinari

Peste 7 milioane de romani s-au vaccinat

[Sursa foto: Pixeles]

România a înregistrat un nou record în rândul persoanelor vaccinate. Duminică, țara noastră a depășit pragul psihologic de 7 milioane de români vaccinați, iar 41.000 dintre ei au făcut prima doză.


In articol:

România a depășit, duminică, pragul de 7 milioane de persoane vaccinate. Doar 41.000 de români s-au vaccinat cu prima doză în ultimele 24 de ore.

România a depășit pragul de 7 milioane de persoane vaccinate. Peste 65.000 de români s-au imunizat în ultimele 24 de ore 

Potrivit datelor transmise de Ro Vaccinare, cel puțin 7 milioane de români au fost imunizați până la acest moment împotriva Covid-19.

Romania a depasit pragul de 7 milioane de vaccinari

Vaccinul, singura solutie

[Sursa foto: Pixeles]

După cum precizează Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV), am ajuns la 7.004.966 de români vaccinați cu prima doză, 6.298.197 cu schema completă și 866.318 cu a treia doză. În total, au fost administrate 12.681.048 de doze. 

În ultimele 24 de ore s-au vaccinat 65.169 de persoane, dintre care 41.196 cu prima doză, 9.663 au primit a doua doză și 14.310 s-au imunizat cu a treia doză.

Citeste si: Ce schimbări va suferi certificatul verde după doza a treia de vaccin? Anunțul făcut de autorități

Florin Cîțu, despre importanța vaccinului 

Florin Cîțu a precizat într-un mesaj pe pagina Facebook a Guvernului, că tot mai mulți români au înțeles cât de important este vaccinul pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi, după ce a fost anunțată depășirea pragului.

Romania a depasit pragul de 7 milioane de vaccinari

Florin Citu, despre vaccin 

[Sursa foto: Facebook]

“Peste 7.000.000 de persoane vaccinate! Este un semn că tot mai mulți români au înțeles că vaccinul ne protejează pe noi și pe cei dragi și că astfel luăm din presiunea pusă pe spitale.

Doar prin vaccinare putem învinge pandemia!”, a transmis el. 

De asemenea, șeful campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a ținut să transmită și el un mesaj, după ce pragul de 7 milioane de vaccinări a fost depășit.

“Mulțumesc tuturor celor care au ales să se vaccineze și să fie solidari nevoii de a ne fi mai bine! Fiecare are motivele lui pentru care s-a vaccinat! Am fost curioși cu toții care este prima persoană din România care se vaccinează împotriva COVID-19. Am vrut să o cunoaștem, sa-i știm povestea. Ce bine ar fi dacă am putea să știm povestea a 7 milioane de persoane. Cu siguranță fiecare poveste este specială. Cred că în felul acesta am fi mai înțelegători, mai uniți, mai toleranți, mai implicați, mai încrezători! Pentru că 7.000.000 nu este un simplu număr... sunt, de fapt, 7.000.000 de destine, de povești, de oameni, care au avut încredere, care au fost solidari, care nu au rămas indiferenți, care pot schimba viitorul nostru, al tuturor.  Mulțumesc, dragi români! ????????”, a precizat Valeriu Gheorghiță.

Romania a depasit pragul de 7 milioane de vaccinari

Valeriu Gheorghita, despre vaccinare

[Sursa foto: Facebook]

Totodată, reprezentanții Ro Vaccinare amintesc ca imunizarea este soluția ce mai la îndemână pentru a ne proteja de Covid-19.

Prin vaccinarea anti-Covid-19 se reduce:

- riscul de infectare;
- riscul de transmitere a virusului;
- considerabil riscul de spitalizare;
- considerabil riscul de deces.

Citeste si: De ce testele care dovedesc că avem anticorpi nu sunt incluse în certificatul verde? Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

De ce testele care dovedesc că avem anticorpi nu sunt incluse în certificatul verde? Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce schimbări va suferi certificatul verde după doza a treia de vaccin? Anunțul făcut de autorități

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies