Roberto este cel mai nou concurent ''Puterea dragostei''! Pentru cine a intrat in emisiune

Roberto este cel mai nou concurent din casa ''Puterea dragostei''.


In articol:

Cine este Roberto de la Puterea dragostei

Roberto are 23 de ani si este din Bucuresti. Acesta a intrat in casa ''Puterea dragostei'' emotionat la vederea fetelor. 

Acesta a fost pus de fete sa faca un top trei: ''Nici nu stiu, ca sa nu va suparati. Toate sunteti frumoase''. 

Citeste si: Cum arata Andreea Pirui cand era de varsta Biancai! Imaginile vorbesc de la sine!

Acesta isi doreste de la o fata sa fie serioasa si cuminte, sa isi doreasca ceva serios. 

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

Top 5 batai de la Puterea Dragostei! In 4 dintre cele 5 conflicte e implicat Zanoaga 

 

In casa Puterea Dragostei atat baietii cat si fetele au sangele fierbinte si nu de putine ori se ajunge la conflicte care escaladeaza

Pe locul 5 se afla o disputa dintre Bogdan Iordache si Adrian. Tensiunile anterioare dintre ei au degenerat, asa ca cei doi au sarit la bataie. Au fost opriti cu greu de catre concurenti.

Pe locul 4 este conflictul lui Ricardo cu Zanoaga. Cei doi au inceput prin a se ironiza unul pe celalalt, numai ca Ricardo, pe neasteptate, s-a enervat si a sarit la bataie. Din nefericire s-au și scuipat unul pe celalalt. In cele din urmă, Ricardo și Zanoaga au sfarsit prin a fi cei mai buni prieteni in casa Puterea Dragostei.

Pe locul 3 este disputa dintre Zanoaga si Jador. Au fost momente grele intre ei dupa ce Jador a reintrat in casa Puterea Dragostei in sezonul 1. Conflictul dintre ei a fost unul de lunga durata, Zanoaga cuplandu-se cu Simina dupa ce aceasta fusese anterior cu Jador. "Ii dau stres", spunea Zanoaga, intrebat ce se va intampla daca Jador va reintra in casa. In cele din urma, si-au "dat stres" reciproc. In acest clip Zanoaga, nervos, a sarit sa il bata pe Jador. 

Vezi aici cele mai aprinse momente din casa Puterea Dragostei

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies