Robert, motivul real pentru care a părăsit Casa Iubirii. Ce spune fostul concurent despre Bianca Mitroi: ”Sorin trebuie să accepte că este a doua opțiune”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 28 apr 2022, 10:20

Robert, motivul real pentru care a părăsit Casa Iubirii. Ce spune fostul concurent despre Bianca Mitroi: ”Sorin trebuie să accepte că este a doua opțiune”

Sursa: Instagram Robert Andrei Dobre

Robert, fostul concurent din Casa Iubirii, a făcut primele declarații despre parcursul său în emisiune și a făcut destăinuiri incendiare.

Robert a făcut primele declarații despre concurenți, dar și despre parcursul său în Casa Iubirii în emisiunea ”Culisele iubirii”, emisiunea online moderată de Bianca Comănici. Fostul concurent al show-ului matrimonial de la Kanal D a spus lucrurilor pe nume. Odată ieșit din casa, Robert s-a decis să vorbească despre Bianca, după ce fost concurentă și-a spus partea ei de adevăr, acum, concurentul a făcut și el, la rândul lui, primele dezvăluiri. 

Robert: ”Bianca nu știe ce vrea”

Robert, invitat la ”Culisele Iubirii” a făcut primele dezvăluiri despre Bianca și jocurile pe care aceasta le făcea în casă, după ce a fost acuzată că juca la două capete. Fostul concurent susține că tânăra nu știe ce vrea, de fapt, însă tot ce își dorește în aceste momente este să revină în casă, nu pentru că este îndrăgostită de Sorin, ci el este unul dintre motivele care o va ajuta să revină în ”Casa Iubirii”.

”Bianca m-a ales pe mine la început și mereu a menționat asta despre mine. Dar intrând în jocul nostru și Sorin, așa a fost să fie prin acel dans și acea apropiere, Bianca nu prea a știut ce voia. Nici acum nu știe ce vrea. De fapt, știu ce vrea Bianca acum. (n.r Ce?) Doar să intre în casă. Sorin, în momentul de față, este un motiv pentru ca ea să intre în casă.

(n.r. Nu îl place cu adevărat?) Nu cred, în gală s-a și discutat despre asta ”Cu Robert sunt în inimă și cu Sorin în minte”. Cred că întotdeauna atunci când ești îndrăgostit îți asculți inima. Aici sunt niște jocuri pe care ea le-a făcut, ea m-a acuzat că i-a oferit o întâlnire Corinei, iar la întâlnire am vorbit despre ea”, a spus Robert despre Bianca.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Robert, primele dezvăluiri despre decizia de a părăsi Casa Iubirii: "Mă săturasem!" Declarația explozivă despre concurenta cu care ar fi vrut o relație: "Voia să mă cunoască doar pe mine, nu avea rezerve!"

Robert, primele declarații după ce a părăsit Casa Iubirii

Robert a fost descalificat din competiția ”Casa Iubirii”. Odată plecat acasă, acesta a decis să-i mai acorde o șansă foste lui partnere.

”După eliminarea mea am luat decizia să mai dau o șansă fostei mele relații, mai nou actualei relații”, a dezvăluit Robert pentru ”Culisele Iubirii”.

Citeste si: Radu, profund dezamăgit de Kinga! "Și-a bătut joc de mine! A râs de mine" Aflați cine este concurenta pe care vrea să o cunoască mai bine, joi, 28 aprilie, într-o nouă ediție incendiară Casa iubirii, de la 10:00 și 17:00, la Kanal D

 

Taguri: