Robert, primele dezvăluiri despre decizia de a părăsi Casa Iubirii: "Mă săturasem!" Declarația explozivă despre concurenta cu care ar fi vrut o relație: "Voia să mă cunoască doar pe mine, nu avea rezerve!"

,
Robert, primele declaratii dupa despcalificarea de la Casa Iubirii

Robert, primele dezvaluiri despre concurenta cu care si-ar fi dorit o relatie

[Sursa foto: Instagram]

Robert a vrut să părăsească reality show-ul Casa Iubirii, însă a declarat că și-ar fi dorit totuși să o cunoască mai bine pe una dintre concurente.


In articol:

Robert, unul dintre cei mai discutați concurenți de la Casa Iubirii a vorbit în premiera despre decizia de a parași reality-show-ul. Se pare că fostul concurent este dezamăgit de discuțiile interminabile din cadrul emisiunii cu ceilalți concurenți și de conflictele care se iscau la tot pasul. 

Citeste si: Corina, dezvăluiri incendiare despre fosta iubită a lui Robert de la Casa Iubirii! De ce nu a vrut să se cupleze cu el în timpul reality show-ului

Robert a dezvaluit motivul pentru care a parasit Casa Iubirii

Fostul concurent recunoaște pentru Culisele Iubirii că a fost plăcut surprins de una dintre concurente, având o părere foarte buna despre Natalia care și ea și-ar fi dorit să îl cunoască mai bine: "Cum s-a văzut și pe parcursul emisiunii, este o fata simpla, educata, este o fata pe care o întâlnești rar. Nu avea doi preferați, asta a spus și în Gala. Ea voia să mă cunoască mai bine pe mine. Sorin a chemat-o când nu mai eram eu. El a fost foarte fericit când eu nu am fost. Lui i-a plecat din Casa concurenta. Natalia nu are rezerve. Sorin trebuie să își asume că a fost a doua opțiune.

Ce spune Robert despre Kinga de la Casa Iubirii

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Corina a vrut să fie descalificată de la Casa Iubirii. Ce nu s-a știut despre problemele medicale ale fostei concurente

Ei sunt în faza de cunoaștere. Ea și-a făcut o idee despre ce și-ar dori de la un bărbat. Eu am spus asta de la început. Eu îmi doresc o fata mai matura și nu stau să le cresc.

Eu am vorbit cu toate fetele și am clarificat și discuții din casa și să le ajut cu decizii. M-au considerat un frate mai mare. Cu Kinga am avut discuții frumoase. Ea simțea o atracție fata de mine. Îi placea felul meu mai matur. Nu greutatea te ajuta să fii bărbat," a dezvăluit Robert pentru Culisele Iubirii.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Bombă! Prima reacție a lui Codruț Pop după ce Alexandra a lăsat să se înțeleagă că este însărcinată cu el: "Poate este altcineva în viața ei!"

Boris Johnson se teme că Ucraina va fi obligată să încheie o pace 'rea': Va avea loc un dezastru economic pe termen lung

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

O fostă concurentă de la Bravo, ai stil! este însărcinată cu primul copil. Ce mesaj i-a transmis Silvia Popescu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies