“Roata Norocului”, lider de audienta la nivelul intregii tari

Duminica, 8 mai, Kanal D a fost lider de audienta la nivelul intregii tari, cu show-ul concurs “Roata Norocului”.

 

“Roata Norocului”, lider de audienta la nivelul intregii tari
Duminica, 8 mai, Kanal D a fost lider de audienta la nivelul intregii tari, cu show-ul concurs “Roata Norocului”. Emisiunea prezentata de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi a adunat in fata micilor ecrane aproape doua milioane si jumatate de telespectatori in minutul de maxima audienta.
Aseara, in intervalul 20:00 – 22:00, Kanal D a inregistrat 8,7% rating si 16,7% cota de piata, pe segmentul de public National, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.
O medie de peste un milion si jumatate (1.602.000) de romani au urmarit aseara emisiunea “Roata Norocului”. In minutul de aur, atins la 21:48, 2.459.000 de telespectatori urmareau cu sufletul la gura show-ul de la Kanal D.

Emisiunea prezentata de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi a adunat in fata micilor ecrane aproape doua milioane si jumatate de telespectatori in minutul de maxima audienta.

Aseara, in intervalul 20:00 – 22:00, Kanal D a inregistrat 8,7% rating si 16,7% cota de piata, pe segmentul de public National, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.O medie de peste un milion si jumatate (1.602.000) de romani au urmarit aseara emisiunea “Roata Norocului”.

In minutul de aur, atins la 21:48, 2.459.000 de telespectatori urmareau cu sufletul la gura show-ul de la Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate