Road to Vegas: încă 6 etape de campanie, noi șanse pentru poker în Las Vegas

,

Șase români se pregătesc deja pentru o experiență fabuloasă pe care o așteaptă în Las Vegas în luna iunie, unde vor participa la turneul $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em în cadrul World Series of Poker. Lor li se vor alătura alți 6 români care urmează să își câștige dreptul de participare în același mod, prin campania Road to Vegas lansată de 888poker și PokerFest România. Totul vine gratuit, inclusiv transportul și cazarea! Adrenalina este garantată însă și pe parcursul competiției, cu turnee online și show-uri TV extrem de intense!

De la 6 români, la 12 români care vor juca într-un turneu de

top în Las Vegas

Cei de la 888poker, partener al WSOP 2020 din Las Vegas, au lansat alături de PokerFest România campania Road to Vegas în ultima parte a anului trecut, propunând să trimită în Orașul Luminilor 6 români câștigători în urma parcurgerii celor doua sesiuni de poker- turneul online și finala de la TV. Însă succesul campaniei a fost atât de mare încât i-a determinat pe organizatori să dubleze practic numărul de premii.

 

 

 

Premiul este grandios: 888.888 de dolari!

 

Încă 6 români au ocazia în ianuarie și februarie să câștige pachetul complet pentru Las Vegas. Demn de mențioat este că aceste mari premii, 6 la număr, includ tichet de joc la un turneu al cărui premiu garantat este de 888.888 de dolari. În 2019, un român a ajuns să câștige 136.888

de dolari, deci șansele sunt reale, nu este ceva de neatins!

 

Premii pe parcurs, prezență la TV, șanse pentru Vegas

Mecanismul campaniei vizează așadar aceste turnee online săptămânale pe 888poker, unde oricine se poate înscrie. Totuși, cei ce vor să joace în Las Vegas trebuie să țină cont de faptul că este necesar să aibă împlinită vârsta de 21 de ani la momentul începerii WSOP 2020, căci așa prevede legislația din statul american Nevada.

Turneul online de pe 888poker este accesibil cu tichet de doar 10 USD. Primii șase jucători clasați în turneul online primesc 5000 USD în total, apoi se califică într-o finală la TV. Acolo, joacă alături de o vedetă, de la egal la egal. Câștigătorul ia totul: pachetul complet pentru Las Vegas.

 

Mihai Morar va juca poker la TV cu 6 români calificați online

 

Noile sesiuni din campania Road to Vegas sunt programate cu finale la TV pe 23 și 30 ianuarie, 6, 13, 20 și 27 februarie (în zilele de joi din următoarele săptămâni).

Vedetele vor face show-urile TV cu siguranță și mai interesante, dincolo de joc în sine. Sunt invitați să joace Mihai Morar (celebrul host radio și TV), Silvia Popescu, Otniela, Oana Radu, Anda Adam, Amma și Roxana Nemeș. Fiecare dintre aceste nume reprezintă un influencer, iar organizatorii își doresc astfel să popularizeze cât mai mult farmecul jocului de poker în rândul românilor.

 

Citește-ne pe
Citește și:

„Show în Târgul de Crăciun”, o seară magică, plină de umor, la Kanal D!

Hidroelectrica ACUZĂ că prețurile la energie BUBUIE din cauza ecologiștilor: România RISCĂ să rămână în BEZNĂ

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Abuzurile la care a fost supus Nicu Ceaușescu în închisoare, date în vileag abia acum de Serghei Mizil: ”Îi puneau filmul cu execuţia de câteva ori pe zi, ca să-l distrugă psihic”

Amendă de peste 1.300 de lei pentru șoferii care fac asta! Este total interzis să ai asta în portbagaj iarna

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies