Rivalitatea dintre Alexandra şi Mariana continuă şi în carantină: " Degeaba are facultate că nu ştie să-şi citească propriul nume..."

,
Mariana şi Alexandra în conflict
Mariana şi Alexandra în conflict pentru testul COVID

Nici carantina nu poate opri rivalităţile dintre Alexandra şi Mariana. Cele două concurente îşi aruncă acuzaţii grave, mai ales despre testul COVI pe care toţi concurenţii l-au făcut.


In articol:

Alexandra şi Mariana continuă seria conflictelor. Cele două concurente îşi aruncă cuvinte grele şi jignitoare una la adresa celeilalte.

Care este adevăratul motiv care a dus la conflictul dintre cele două concurente

Alexandra şi Mariana sunt în conflict încă de la intrarea în casa "Puterea Dragostei", însă rivalitate dintre ele nu s-a încheiat nici acum când situaţia nu este prea plăcută în emisiune, o parte dintre concurenţi au

fost infectaţi cu COVID-19. Printre concurenţi se numără şi Mariana care se află în izolare, dar nici aşa concurenta nu poate pune capăt discuţiilor aprinse cu Alexandra.

De aceasta dată mărul discordiei este chiar testul COVID, pe care concurentele l-au făcut. Asemănarea de nume a dus la confundarea celor două concurente, de unde a şi pornit conflictul.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de joi, 24 decembrie – Prima parte- VIDEO. Alexandra recunoaste ca are un iubit in afara emisiunii!

"Noi când am fost la test, Mariana degeaba are facultate că ea nu este în stare să-şi citească propriul nume. Îmi pare rău că eu am avut două hârti în mână, atât pe a Mariei, cât şi pe a Marianei, am fost în stare, cu toate că nu am avut o facultate, am fost în stare să citesc numele de pe acea foaie. Mariana, hai să îţi mai spun un lucru şi pe Mădălina o cheamă Mădălina-Elena. Întelegi? Dar, i se spune Mădălina şi putea ca doamna de acolo să spună Elen înloc de Mădălina, întelegi şi să se încurce numele. Nu este vina mea. Şi după care ea a venit şi a început să facă ca toate alea, că pe tine te cheam Mariana şi tu îţi spui Alexandra.

Da, mă cheamă Mariana. Şi da, îmi spune, toată lumea mă cunoaşte de Alexandra, dar daca tu nu ştii motivul pentru care sunt strigată Alexandra, nu vorbi şi nu mă judeca."

, a spus Alexandra

Concurentele şi-au aruncat cuvinte dure, motivul fiind încurcătura care s-a creat în momentul în care concurentele trebuia să facă testul COVID.

"Ai facultate, citeşteţi propriul nume, când ai o hârtie în mână citeşt-o, nu o semnezi din câte ştiu eu." a mai spus Alexandra

Alexandra i-a mai spus Marianei că nu îi pare rau că a luat virusul, dar nici bine nu îi pare, îi este indiferent, şi că i-a fost dat după suflet.

Citeste si: Alexandra şi Aya, din nou în război! Ce dezvăluiri au făcut concurentele

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

EXCLUSIV Unde si cu cine va petrece Cristina Mihaela Dorobantu sarbatorile de iarna? Care este secretul siluetei sale, dar si ce planuri are pentru 2021: ''Tot ceea ce...

Putin nu și-a luat gândul de la Kiev: Șiderul de la Kremlin ia în calcul un nou asalt asupra capitalei Ucrainei (presă)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de joi, 24 decembrie – Prima parte- VIDEO. Alexandra recunoaste ca are un iubit in afara emisiunii!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies