Alexandra şi Aya, din nou în război! Ce dezvăluiri au făcut concurentele

,
Aya şi Alexandra
Aya şi Alexandra, din nou în război!

În ediţia de astăzi a emisiunii "Puterea Dragostei", tensiunea s-a resimţit în casa concurenţilor, Alexandra şi Aya şi-au aruncat acuzaţii grave.


In articol:

Alexandra şi Aya din nou în război, după ce Cristian Comânici a dezvălui în ediţia de astăzi, "Puterea Dragostei", că Alexandra vorbeşte concurenţii pe la spate, în special de Aya şi familia ei.

Ce a aflat Alexandra despre Aya şi familia ei

În urma acuzaţiilor pe care Alexandra le-a primit, se apără şi spune că nu a vorbit nimic de Aya şi de afacerile familiei ei, ci a primit mesaje de la o femeie care i-a trimis poze cu nişte documente. Acele documente au legătură cu modul în care familia concurentei îşi câştigă existenţa.

"Nu am vorbit nimic despre tine, eu doar am primit nişte informaţii. Informaţiile mi-au venit fără ca eu să ştiu, tu ai fost aia atât de încuiată la minte şi ţi-ai dat numele în emisune.[...] Nu am vorbit cu acea femeie, eu doar am primit mesaje în legătură cu tine. Eu nu i-am răspuns la acele mesaje. Am citit mesajele, am văzut foile şi nu am răspuns."

Citeste si: Livian și Bianca, din nou împreună? Mesaj bombă: "Împacă-te cu mine"

Cine este femeia care i-a trimis Alexandrei documentele despre Aya

Aya o acuză pe Alexandra că are acele documente de la o procuroare, nu este drept să caute informaţii despre ea am mai spus concurenta.

"În primul rând, nu se face aşa ceva, cum să spună cineva lucruri despre mine, nu are dreptul să caute în calculator şi mai ales să îţi spună ţie de mine.

Dacă este procuroare nu are dreptul să facă asta."

Alexandra: "Vrei să discutăm un pic şi despre şcoala pe care nu o ai..."

Războiul dintre Alexandra şi Aya continuă, concurentele îşi aruncă acuzaţii grave. Alexandra se leagă de faptul că, Aya ar fi abandonat şcoala şi a fugit de acasă în trecut.

"Nu cred că vrei să ajungem, tu cu două clase ale tale, stai liniştită că nu mă întreci pe mine la şcoală.

Ai făcut şi tu două clase în viaţa ta şi gata la muncă, eu măcar mi-am terminat şcoala. Eu nu am vrut să muncesc până la optsprezece ani."  a declarat Aya.

Aya a infirmat spusele Alexandrei că ar fi fugit de acasă. De asemenea, suţine că a terminat şcoala şi le va demonstra că are diplomă de absolvire.

Citeste si: Războiul dintre Aya și Alexandra, la un alt nivel: "Hai să vorbim de cum ai fugit de acasă"! Urmărește Puterea dragostei miercuri, 23 decembrie, de la 11:00 și 17:00, la Kanal D

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Livian și Bianca, din nou împreună? Mesaj bombă: "Împacă-te cu mine"

Cine sunt generalii care țintesc președinția Iranului

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 23 decembrie - VIDEO. Teo si Bursucu au pregatit multe surprize!

Prima reacție a lui Culiță Sterp după ce s-a aflat că merge la Survivor!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies