Ritualul din miez de noapte al soției lui Mihai Constantinescu! În fiecare seară, sute de oameni fac asta pentru salvarea artistului

Author: Radu Constantin
Actualizat: 07 sep 2020, 03:55

Simona, soția lui Mihai Constantinescu, a făcut un ritual din a se ruga în fiecare noapte pentru soțul ei.

Simona Constantinescu se roagă în fiecare noapte, fix la ora 24:00, pentru viața artistului care se luptă cu moartea, în acest moment. Ritualul are loc exact la miezul nopții pentru ca acesta să fie mai puternic, mai ales că alte câteva sute de oameni fac același lucru din toate colțurile țării.

”În fiecare seară, la ora 24:00, ne întâlnim alături de Simona pentru rugăciune.

Sumnezeu să ne asculte ruga și să îl ajute pe Mihai”, a scris Teodora, soția lui Adrian Daminescu, o prietenă apropiată a familiei.

Rugăciunea colectivă a început de acum două zile și a părut să funcționeze, în condițiile în care Mihai Constantinescu a trecut deja prin momente critice după stopul cardiac suferit. Soția lui Constantinescu și-a anunțat apropiații că va continua să se roage în fiecare seară iar aceștia au luat hotărârea să se alăture demersului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Ultimele detalii despre Mihai Constantinescu! Medicii au INTERZIS familiei sa-l viziteze! Ce se Intampla, de fapt?

Citeste si: Cum se simte Mihai Constantinescu: decizia radicala luata de medici

Ca și în cazul lui Gabriel Cotabiță, prietenii speră într-un miracol.

Și la acesta, prietenii au înălțat de mai multe ori rugăciuni colective despre care sunt convinși că au avut efect în vindecarea artistului.