Rinda Hartner a făcut noi declarații cu privire la custodia nepoatei sale, Rita Sumalya. Ce se va întâmpla cu fiica Ronei Hartner

Author: Laura Macovei
Actualizat: 07 dec 2023, 14:02

Rinda Hartner a făcut declarații noi cu privire la custodia nepoatei sale, Rita Sumalya

Sursa: Rona Hartner Facebook

Rinda Hartner a venit cu lămuriri în ceea ce privește situația nepoatei sale, Rita Sumalya. Potrivit declarațiilor surorii Ronei Hartner, Rocco Sedano nu va obține custodia fiicei sale.

Rona Hartner a părăsit această lume la data de 23 noiembrie 2023, după o luptă grea și îndelungată cu cancerul. Vestea decesului a adus suferință în rândul celor care au cunoscut-o pe actriță, însă a adus cea mai profund afectată de această situație este fiica artistei, Rita Sumalya.

Ce se va întâmpla cu Rita, după moartea mamei sale

Rita a avut o relație specială cu mama sa, care a fost neîncetat alături de ea, până la vârsta de 15 ani.

Tatăl adolescentei, Rocco Sedano, a fost absent pe parcursul acestor ani, revenind în peisaj abia după moartea regretatei Rona Hartner. Acesta a participat la funeraliile fostei soții alături de fiica sa, Rita.

Citește și: Vedetele au uitat-o pe Rona Hartner în ziua înmormântării. Cine sunt persoanele cunoscute din showbiz care au condus-o pe artistă pe ultimul drum

Prezența lui Rocco Sedano la înmormântarea Ronei Hartner a iscat controverse în rândul familiei Ronei, întrucât aceștia erau ferm convinși că acesta urmărește să obțină custodia Ritei Sumalya după

decesul mamei sale.

Cu toate acestea, Rinda Hartner este convinsă că bărbatul nu va avea niciun drept asupra Ritei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sora Ronei Hartner nu mai vrea să lupte

Rita Sumalya nu va fi încredințată tatălui ei, ” sunt cuvintele ferme ale Rindei. 

După decesul Ronei Hartner, Rinda a fost cea care a avut grijă de nepoata sa, iar apariția lui Rocco Sedano a perturbat liniștea familiei Hartner.

Ea este de părere că bărbatul nu ar trebui să aibă niciun drept legal asupra tinerei de 15 ani, având în vedere absența lui constantă din viața ei, și consideră că nu este corect să apară în acest moment crucial din viața Ritei.

Citește și: După moartea Ronei Hartner, începe lupta pentru custodia fiicei sale, Sumayla Rita! „Lupta e abia la început” Sora Ronei este îngrijorată de revenirea lui Rocco Sedano, tatăl Ritei

„Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui. Și nu e război nicăieri. El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata. 

Noi nu vrem război sau scandal pentru că nu ajută cu nimic și mai mult rău face fetei, care și așa e supărată. O să urmăm testamentul Ronei cu ce a scris ea și ce a vrut și o să-i respectăm dorința ”, a declarat Rinda Hartner, într-o emisiune televizată.

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!