Rihanna, interviu cu Oprah despre bataia primita de la Chris Brown - VIDEO

Rihanna, interviu cu Oprah despre bataia primita de la Chris Brown - VIDEO

Rihanna a acordat un interviu celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey in care a vorbit despre agresiunea care a pus capat relatiei ei cu Chris Brown, spunand ca s-a simtit umilita si rusinata dupa ce iubitul ei a batut-o in ziua care a precedat gala premiilor Grammy din 2009.

Atat Rihanna, cat si Chris Brown si-au anulat participarea la eveniment dupa acel incident, iar Chris Brown a fost ulterior pus oficial sub acuzare de autoritatile americane, pentru agresiune fizica, informeaza contactmusic.com.

Rapperul si-a cerut scuze publice pentru fapta sa, in urma careia Rihanna a fost fotografiata cu un ochi invinetit si cu buza sparta. Chris Brown a fost plasat in regim de libertate conditionata pentru o perioada de cinci ani si a fost condamnat la sase luni de munca in folosul comunitatii. Rapperului i s-a ordonat totodata sa pastreze distanta fata de fosta lui iubita, insa acest ordin de restrictie a fost anulat in 2011, fapt care le-a permis celor doi fosti iubiti sa intre in studiouri si sa inregistreze impreuna doua piese noi.

Intr-un interviu acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, ce va fi difuzat in Statele Unite in emisiunea acesteia "Next Chapter" pe 19 august, Rihanna a marturisit ca acel incident a facut-o sa intre intr-o "zona foarte intunecata" din viata ei.

"M-am simtit rusinata. M-am simtit umilita. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. M-am simtit ofensata si jignita. Eram intr-o zona foarte intunecata din viata mea in acel moment", a spus Rihanna.
La inceputul lunii februarie, un tribunal american a respins cererea lui Brown prin care acesta solicita anularea regimului de libertate conditionata. Chris Brown a absolvit un curs pentru controlarea acceselor de furie, ca parte a programului sau de reabilitare publica, si a fost laudat de mai multi judecatori, in timpul procesului de evaluare, insa judecatorul George Lomeli de la Curtea Superioara a insistat sa se respecte decizia initiala, potrivit careia rapperul trebuie sa se prezinte periodic pentru evaluare in fata unui ofiter de politie din statul sau natal, Virginia, pentru inca doi ani.
Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" si "Run It". Cel mai recent album al sau se intituleaza "F.A.M.E." si a fost produs de casa Jive Records.

Rihanna si-a lansat primul material discografic in 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" si "Disturbia". Inainte de "Loud", lansat in 2010, cantareata a lansat albumul "Rated R", in noiembrie 2009. Albumele sale s-au vandut in peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cantareata a fost recompensata cu noua premii Grammy.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate