Ricardo și Manuela s-au despărțit definitiv! Ricardo a făcut anunțul chiar după eliminarea lui Marius! A spus și ce legătură are acesta cu încheierea relației lor

Ricardo și Manuela s-au despărțit definitiv. Ricardo a făcut anunțul chiar în emisiunea de astăzi, după eliminarea lui Marius de la "Puterea dragostei".


In articol:

Băieții au adus astăzi în emisiune subiectul relației lui Ricardo cu Manuela, vrând să afle dacă cei doi mai sunt împreună. Ricardo i-a lămurit pe aceștia, spunându-le că relația lor s-a încheiat definitiv. Iată discuția din casa băieților:

Ricardo: N-a fost să fie, frate

Jador: Deci nu sunteți împreună voi? Dar pentru ce, că nu înțeleg

Ricardo: Nepotrivire de caracter

Livian: Are cumva legătură cu faptul că a plecat Marius?

Ricardo: N-are, mă, legătură, pur și simplu ne-am dat noi seama de niște lucruri

Marius a fost eliminat în Gală de la "Puterea dragostei"

Marius a fost eliminat în urma voturilor exprimate de public, în cea mai recentă Gală "Puterea dragostei"! Marius și Mariana au fost votați de către ceilalți spre eliminare și au așteptat cu sufletul la gură verdictul final al serii, venit din partea publicului.

Cei doi favoriți ai săptămânii, Bianca și Mocanu, pe de o parte și cei doi concurenți nominalizați de colegii lor, Marius și Mariana, au așteptat cu nerăbdare deznodământul serii.

Vizibil dezamăgită de alegerea făcută de colegii săi, de a o vota, Mariana a mărturisit tuturor că nu își dorește să plece din casa "Puterea dragostei", mai ales că Jador încă nu s-a întors. În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat că Bianca este câștigătoarea premiului de 1.500 de euro și astfel Mariana a fost cea care a rămas mai departe în emisiune. Iar cel care a plecat acasă a fost Marius.

Întrebat de Andreea Mantea ce a însemnat pentru el această experiență în casa "Puterea dragostei", Marius a răspuns cu sinceritate că va rămâne de neuitat, însă nu ar mai repeta acest lucru.

"O experiență de neuitat, pe care n-aș mai repeta-o, nu aici în casă! Nu e de mine! Pentru că nu sunt sincere unele persoane! N-am ce să reproșez nimănui! Ăsta e jocul! S-a terminat și vreau să ies pe ușa din față și să fiu în relații ok cu toată lumea!", a spus Marius.

Citeste si: O concurenta ''Puterea dragostei'' a ajuns de URGENTA la SPITAL!

Citeste si: Horoscop 4 noiembrie 2019. Zodia care azi are mari probleme in dragoste

Citeste si: Prognoza meteo. Vremea pe 7 zile: temperaturi anormale pentru aceasta perioada

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate