Ricardo și-a sunat fostele iubite de față cu Deea. Ce a vorbit cu ele?

,

Ricardo și-a sunat fostele iubite de față cu Deea. Iată cum au reacționat Manuela și Raluca Munte în momentul în care acesta le-a sunat cu video.


In articol:

Ricardo și-a sunat fostele iubite de față cu Deea.  Cu toate că situația nu a fost una tocmai comodă pentru Deea, aceasta a fost nevoită să o accepte, având în vedere că a fost vorba despre o provocare pe care Ricardo a primit-o din partea prietenilor virtuali.

Citeste si: Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"? Ricardo: "Eu o sustin"

Ricardo și-a sunat fostele iubite de față cu Deea. Ce a vorbit cu ele?

Ricardo și Deea fac tot timpul vloguri, iar acum, cei doi au decis să le facă pe plac celor ce îi urmăresc în online. Astfel, fanii le-au controlat viața pentru o zi, astfel că Ricardo și Deea au fost nevoiți să îndeplinească mai multe provocări. Acesta a fost motivul pentru care Ricardo și-a sunat două foste iubite, pe Manuela și Raluca Munte, totul în prezența Deei.

Dacă Raluca Munte a refuzat să răspundă, Manuela a acceptat apelul video venit din partea lui Ricardo, iar cei doi au vorbit preț de câteva minute. Manuela i-a povestit lui Ricardo despre proiectele profesionale pe care le are în desfășurare, iar dialogul dintre cei doi a fost atent supravegheat de Deea. 

În timp ce apelul video cu Manuela era în desfășurare, Raluca Munte i-a dat mesaj lui Ricardo, dorind să afle motivul pentru care a sunat-o. Acesta i-a explicat că a fost vorba doar despre o provocare, după care discuția lor s-a încheiat.

Citeste si: Ricardo, reacție dură pe instagram: "M-am săturat să..." Ce l-a supărat?

Cuplul de la "Puterea Dragostei" a dat vestea cea mare: "Eu și Ricardo ne-am..."

Deea și Ricardo au dat vestea cea mare. Cei doi au făcut un pas important și au ținut ca toți prietenii virtuali să afle acest lucru.

Deea și Ricardo au dat vestea cea mare.Cei doi îndrăgostiți se înțeleg mai bine ca niciodată, motiv pentru care au decis să își ducă relația la un alt nivel.

Ce au anunțat?

Nu, nu s-au logodit și nici nu așteaptă un copil, însă în mod cert Deea și Ricardo au planuri serioase de viitor. Cei doi foști concurenți de la" Puterea Dragostei" au decis că este momentul pentru o schimbare importantă în viața lor, motiv pentru care au luat hotărârea de a se muta singuri, în Italia. Dacă cei ce îi urmăresc pe instagram au crezut până acum că cei doi sunt doar în vacanță, ei bine, se pare că au hotărât să își construiască un viitor departe de granițele țării.

"Mâine apare vlogul cu noua noastră casă. Eu și Ricardo ne-am mutat singuri.",  a scris Deea pe instagram.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ricardo și Deea de la Puterea dragostei, decizie șoc pentru fanii lor la 6 luni după ce au plecat din emisiune

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce transformare! Mona de la Puterea dragostei nu a aratat mereu asa! FOTO

Decizie luată de Nicolae Ciucă: Guvernul va plăti subvenția pentru apă caldă și căldură în localitățile cu probleme, printre care București și Constanța

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cum arata Alexandra de la Puterea dragostei cand nu avea interventii estetice! Greu de recunoscut

Cum arata Adriana de la Puterea dragostei inainte sa fie blonda si tunata

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies