Ricardo, decizie-soc! Concurentul renunta la "Puterea dragostei" pentru visul american! Cum ramane cu Raluca? Iata ce marturisiri a facut!

Ricardo a dat cartile pe fata si a recunoscut care este adevaratul motiv al certurilor sale cu Raluca din ultima vreme.

Dupa ce in emisiunea de ieri, Ricardo a invocat drept motiv al disensiunilor dintre el si Raluca, pozele care i-au disparut din telefon, astazi, concurentul a recunoscut ca isi doreste sa plece din casa "Puterea dragostei" cat mai curand deoarece nu a renuntat la visul lui american.
Intr-o discutie purtata cu Alex Zanoaga, Ricardo a marturisit ca ar vrea sa isi urmeze visul american si pentru realizarea acestui deziderat ar trebui sa plece cat mai curand din emisiune.

"Am discutat deja cu ea! Ea zice ca eu sunt egoist pentru ca eu o sa plec in State si eu vreau sa ii cer ei sa iasa si ea din emisiune!", a spus Ricardo.


In tot acest timp, Raluca, aflata in casa fetelor, a ascultat tot ceea ce Ricardo i-a spus lui Alex despre plecarea in America. Vizibil intristata de decizia lui Ricardo, tanara le-a recunoscut fetelor ca iubitul ei este deja hotarat in acest sens si mai mult decat atat i-a cerut sa se descalifice, pentru a iesi impreuna din emisiune.

"Mi-a cerut sa ma descalific, ca el pleaca in doua saptamani!", a spus Raluca.

Citeste si: Andy, fostul concurent de al "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de fratele lui mai mic! Iata cat de bine ii seamana!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies