Rezultatul autopsiei tânărului mort pe masa de operație, în timpul operației la cot! Care a fost cauza decesului

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 mar 2023, 14:23

Rezultatul autopsiei tânărului mort pe masa de operație

Sursa: Facebok Valeriu Stoilov-Linu

Un tânăr din Vatra Dornei a ajuns la spital cu o lovitură la cot și a sfârșit mort, în sala de operații. Acum, medicii legiști au făcut lumină în cazul decesului victimei.

Conform surselor din anchetă, citate de Antena 3 CNN, tânărul a intrat în stop cardio-respirator și

a murit asfixiat imediat după ce a fost anesteziat. Nu se știe, deocamdată, dacă decesul bărbatului este o eroare umană. 

Rezultatul autopsiei tânărului mort pe masa de operație

Autopsia tânărului arată că decesul a fost cauzat de un stop cardio-respirator și de un edem pulmonar asfixiant, însemnând că plămânii lui au fost inundați cu lichid și nu s-a mai făcut transferul de gaze la

nivel pulmonar, motiv pentru care s-a sufocat.

Anestezistul, deși nu credea că ar fi putut avea o reacție alergică la anestezie, a recunoscut că imediat după administrarea anestezicului bărbatul a suferit un spasm bronșic.

Citește și: A făcut stop cardiac de trei ori, iar picioarele i-au fost amputate, după ce s-a infectat cu COVID-19. O tânără de 21 de ani din America luptă cu problemele de sănătate zâmbind

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Tânărul s-a lovit pe 8 martie la fotbal, motiv pentru care a venit la spitalul din Vatra Dornei, unde s-a constatat că are cotul fracturat și va trebui să fie supus unei operații. Pe 13 martie, bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost internat în spital și pregătit cu teste și analize pentru operație. Pe 15 martie a intrat în operație după care, în timpul anesteziei, a intrat în stop cardio-respirator.

A fost resuscitat timp de 70 de minute, dar totul a fost în zadar pentru că, la scurt timp, intrase iar în stop cardio-respirator. 

Mama tânărului susține că fiul ei a fost ucis

Deși trebuia să fie operat vineri, bărbatul a fost amânat, spune mama acestuia. Victima n-a vrut să meargă la alt spital deoarece considera că operația este banală și nu are sens să-și bată capul. 

Unde se afla, de fapt, mama celor trei copii care au murit în incendiul din locuința lor, atunci când s-a produs tragedia: „Au băgat-o în maşina de poliţie”

După ce a murit, mama victimei a vrut să discute cu medicul anestezist, care a repezit-o și i-a spus că, probabil, fiul ei suferea de o problemă la inimă, susținând că este deranjat de atitudinea ei.

Citește și: O studentă din Iași a murit în timp ce mânca lapte cu cereale. Cu doar câteva minute înainte, mama ei i-a adus micul dejun

Femeia susține că fiul ei a fost ucis și că nu avea probleme de sănătate. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă anchetat sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei. 

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.