REVOLTATOR. Unii copii din Romania primesc doar 3 LEI pe luna ALOCATIE din partea Statului!

Este revoltator sa te intrebi ce poate face un copil cu 3 lei pe luna! Isi cumpara un caiet? Nu este un experiment, ci alocatia pe care o primesc peste 10 000 de copii.

Totul, din cauza unei erori a Ministerului de Finante. Incredibil, dar adevarat! Peste 10 mii de copii din judetul Arges sunt buni de plata. Cu totii au primit instiintari din partea ANAF-ului, in care li se cere sa achite contributia la Sanatate pentru anul 2012. Cum este posibil asa ceva?

Este incredibil ce se intampla, mai ales ca legea este foarte clara: minorii beneficieaza de asigurarea de sanatate ...gratuit! Practic, din cei 42 de lei, acesti copii vor ramane cu numai 3 lei pe luna!

Asadar, cine a avut ghinionul sa se nasca in judetul Arges si sa aiba si vreun handicap va da inapoi si mai multi bani statului! Din alocatia de 91 de lei, cat primesc copiii cu handicap, ANAf-ul le va lua 84 de lei pe luna. Adica, bietii copii bolnavi vor fi nevoiti sa se intretina cu doar 7 lei!

##VIDEO130115##

Cine a hotarat ca acestor copii sa le fie confiscata, practic, alocatia?! Practic, nimeni nu a verificat cine sunt acesti contribuali cu un venit lunar de numai 42 de lei, respectiv, 91 de lei! Asa ca, pana la rezolvarea situatiei, copiii sunt buni de plata.

In urma cu putin timp, ministerul de Finate a anuntat ca se suspenda regularizarea contributiilor de asigurari sociale de sanatate pentru veniturile obtinute din dobanda bonificata de banci si pentru alocatiile de stat pentru copii, neridicate din conturile bancare.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate