REVOLTATOR! Cantareata din Romania, sechestrata si batjocorita de paznicii unui supermarket

Soprana de Opera Mariana Donose, in varsta de 51 de ani, a trecut de curand printr-o experienta umilitoare.

Soprana a fost batjocorita in ultimul hal in timp ce se afla la cumparaturi intr-un supermarket din Bucuresti. Intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Evenimentul Zilei, femeia povesteste intreaga patanie si socul prin care a trecut. In timp ce se afla la casa pentru a-si plati cumparaturile, Mariana Donose a fost abordata de paznici si acuzata ca ar fi furat ceva din magazin. Mai mult, femeia a fost dusa intr-o camera speciala pentru perchezitie si acolo a fost amenintata si batjcorita de oamenii de la paza.

Am trecut de casa, am platit si m-au incercuit trei barbati, care mi-au spus ca am fost vazuta pe camere ca am furat. M-au dus intr-o camera si m-au cautat peste tot. Au refuzat sa se legitimeze. In tot acest timp, se faceau ca suna la politie, ca sa ma sperie”, a declarat soprana, pentru evz.ro.

Intre timp, si-a facut aparitia o doamna, care nu s-a prezentat nici ea si care verifica etichetele produselor din cosul femeii, fara a gasi ceva anormal.

„Am rugat-o sa ramana acolo, mi-era frica de cei trei. Mi-a intors spatele si a plecat. Am intrat in panica. Am cerut sa vina directorul de magazin, dar unul dintre cei trei, la misto, mi-a zis ca el este. Vorbeau intre ei si spuneau ostentativ: «Trebuie sa gasim ceva, ca asta-i hoata». Cand am auzit asta, l-am impins pe unul dintre ei si am fugit strigand dupa ajutor. Toti cei de la casele de marcat au inceput sa rada de mine”.

Citeste continuarea pe evz.ro.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies