REVOLTATOR. A murit in CHINURI GROAZNICE dupa ce medicul stomatolog i-a scos 20 de dinti odata

Caz socant in Conneticut, Statele Unite! O femeie in varsta de 64 de ani a murit in bratele dentistului, la scurt timp dupa ce acesta i-a facut 20 de extractii odata.

Judy Gan, in varsta de 64 de ani, si-a pierdut cunostinta in timp ce se afla la dentist. Stomatologul tocmai facuse o operatie complicata in cursul careia i-a extras 20 de dinti odata. Femeia l-a rugat sa se opreasca pentru ca nu mai putea de durere, insa medicul a ignorat-o.

Stomatologul a ignorat semnele vitale ale pacientei. Se pare ca pacienta intrase in stop cardio-respirator, iar el a esuat sa-i restabilizeze nivelul oxigenului din sange care scazuse drastic. El este acuzat de malpraxis. Se pare ca nu a efectuat corect extractiile. Specialistii nu recomanda un numar mare de extractii dentare intr-o singura vizita la medicul stomatolog.

Asistentele medicului stomatolog au declarat anchetatorilor ca dentistul a ignorat faptul ca pacienta a lesinat de mai multe ori in timpul operatiei. Nu a chemat salvarea, ci a fost interesat doar sa termine procedura medicala. Cand pacienta isi revenea din lesin, il implora pe medic sa se opreasca. In cele din urma, batrana nu a mai putut suporta durerea si a facut stop cardiac.

Pe site-urile in care isi face reclama medicul raspuzator de moartea pacientei, o lozinca face urmatoarea promisiune: "Noi avem tehnologia sa-ti redam un zambet fermecator, indiferent de varsta". Se pare ca batrana pensionara a platit un pret mult prea mare pentru un zambet.

Judy Gan


Dr. Rashmi Patel, acuzat de malpraxis

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate