Revenire de senzație în PSD! Un nume greu se întoarce: "Ce rău a făcut?"

Mihai Tudose, fost premier și europarlamentar ales pe listele Pro România, s-a reînscris în PSD, a anunțat pe Facebook Marian Dragomir, primarul Brăilei.


In articol:

„MIHAI TUDOSE INTRA ÎN ECHIPĂ !!!
Cel mai bun PRIM MINISTRU, brăileanul care a semnat și demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României – Podul peste Dunăre, revine în forță la PSD.
Cu prietenie și respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost ușor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferența !!!
In martie 1999 am intrat în politica. Mihai Tudose era președintele Organizației de tineret. Am crescut împreună, am evoluat diferit ,dar de fiecare dată am sustinut Brăila.
Am luptat cu adversari politici, ne-am asumat riscuri și în ultima perioadă am luat atitudine împotriva celor care au încercat din interior sa pună interesul lor înaintea normalității.
Acum vom lupta cu cei care încearcă azi să șteargă Brăila de pe harta investițiilor.
Împreună vom pune pe primul loc proiectele Brăilei și modernizarea PSD.
Mulțumesc Mihai !!!”, a postat pe Facebook Marian Dragomir.

Mihai Tudose a revenit în PSD: "Ce rău a făcut?"

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cu care Mihai Tudose are o relație specială, a reacționat la această știre, spunând că, surprinzător, Mihai Tudose nu l-a anunțat despre acest lucru.

Citeste si: Horoscop de weekend, 15-16 august. O zodie obține mereu ce vrea! E timpul deciziilor. Nu te mai confesa nimanui - capital.ro

”Este dreptul organizaţiilor din ţară dacă îi reprimesc pe cei excluşi. Eu azi nu am stat de vorbă cu Mihai Tudose. Pe mine nu m-a anunţat că şi-a făcut adeziune. Ce rău a făcut Mihai Tudose?”, a declarat Ciolacu.

”Eu când am fost numit interimar am spus clar că nu sunt de acord ca cineva să mai fie exclus din partid. Mi s-a părut moral şi corect din partea mea ca preşedinte interimar. Excluderile nu s-au făcut corect şi sunt nişte vendete personale”, a mai afirmat Marcel Ciolacu la TV miercuri seară.

Revenirea lui Mihai Tudose în PSD era așteptată după plecarea acestuia din Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies