Alocatiile copiilor se dubleaza! Vestea extraordinara venita la final de an

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, că PSD va depune un amendament prin care alocațiile copiilor să fie dublate.


In articol:

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Palatul Parlamentului, că PSD va depune un amendament la legea bugetului de stat pe anul 2020 prin care alocațiile copiilor să fie dublate.

Ciolacu este de părere că PNL nu va avea o reacție negativă la solicitarea PSD, fiindcă și ei au avut aceeași dorință anul trecut, adică au vrut dublarea alocațiilor copiilor.

Deja am hotărât să venim cu o lege sau un amendament prin care se dublează alocațiile copiilor, deoarece anul trecut l-a făcut și PNL, și nu cred că au ceva împotrivă să facă același lucru și anul acesta. PSD consideră că, în prezent, alocațiile copiilor sunt prea mici”, a declarat Marcel Ciolacu.

Parlamentarii au votat, la începutul lui februarie, creșterea alocațiilor pentru copii în 2019 de la 84 la 150 de lei, după un amendament depus de deputatul PNL Robert Sighiartău. Majorarea alocației de la 84 la 150 de lei, iar pentru copiii cu vârste între 0-2 ani de la 200 la 300 de lei, a intrat în vigoare la 1 martie 2019.

sursa: realitatea.net

Citeste si: Salariul lui Klaus Iohannis a fost inghetat. Reactia presedintelui: "Evident, toată lumea îşi doreşte să crească salariile, să crească pensiile"

Citeste si: Creste alocatia copiilor! Klaus Iohannis a dat legea

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate