REVELIONUL ARTISTILOR, o adevarata petrecere pentru interpreti VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:09

Interpreti de muzica populara din toate colturile tarii s-au strans intr-un restaurant din Pucioasa ca sa petreaca de Revelionul lor.

Au dat noroc la miezul noptii, si-au urat toate cele bune in noul an si s-au pus pe distractie. Nu va ganditi ca toti au stat departe de scena! Chiar daca foarte multi dintre ei au cantat in noaptea dintre ani, nu puteau sa refuze sa-i inveseleasca si pe colegii de breasla cu vocile lor. Printre cei care nu au putut sa stea departe de microfon se numara si Emilia Ghinescu si Constantin Enceanu.


A fos cat pe ce sa nu le recunoastem pe doamnele cantecului popular! Au renuntat la portul traditional si au imbracat hainele de gala. Silvana Raciu a fost departe una din cele mai sexy prezente la Revelionul artistilor.
Imbracata cu o rochie albastra, extrem de mulata si cu un decolteu generos, bruneta a facut furori in timpul dansului. Nu au dansat numai pe muzica populara, ci si pe hiturile care fac furori la orice petrecere.


 

Taguri:

Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!