Reteta delicioasa pe baza de miel!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:29

Mielul l-am cumparat, intrebarea e- ce preparam din el? Daca va aflati si dumneavoastra in aceasta dilema, nu ratati materialul urmator!

Ne invata profesionistii cum sa facem o mâncare delicioasa in doar câteva minute! „ Cotletele de berbecut sunt macerate de seara cu ulei de masline, vin, rosii cherry, usturoi si rozmarin. O sa dam un pic focul mai incet! Le lasam un pic sa se odihneasca si pregatim garnitura! ”

Cel mai gustos cotlet de miel nu este nici pe departe, greu de gatit! Pentru pregatirea lui aveti nevoie de: coaste, masline, rozmarin, usturoi, ulei, sare, piper, cimbru, o vanata, rosii cherry si cascaval.
„In tigaie, am pus uleiul de masline, rozmarin, usturoi, un pic de unt”. Coastele se lasa la prajit nu mai mult de 2 minute, pe ambele parti.

Cand carnea e aproape gata, in tigaie se adauga un ingredient-surpriza! O lingurita din cea mai dulce miere. Elixirul albinelor taie din aroma prea puternica a usturoiului si tempereaza rozmarinul. Cat se raceste carnea, se prepara garnitura de legume.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vanata

si rosiile se taie rondele. Se-aseaza apoi pe gratarul bine incins si se lasa pana isi schimba culoarea. „Facem o salata exotica din rucola, baby spanac, valeriana, putin ulei, otet balsamic, sare piepr si amestecam”, spune bucatarul-sef.Dupa 20 de minute, va puteti chema linistiti oaspetii la masa!

 

Taguri: