Ingrediente:
Faina 400 g,
untura 150 g,
lapte 200 ml,
drojdie 40-50 g,
zahar 2 linguri,
sare.
Umplutura:
branza dulce sau sarata 200 g,
oua 1,
smantana 50 g,
faina 1 lingura rasa,
zahar vanilat,
sare.
Mod de preparare:
Citește si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
In faina cernuta, se face un loc la mijloc si se pune untura bine sleita.
Se intinde o foaie mare de aluat, nu prea subtire, se taie in patrate de 8-9 cm, se pune deasupra umplutura cu lingura, se aduc colturile la mijloc, in forma de plic, apasand usor cu degetul inmuiat in apa ca sa se lipeasca.
Se ung cu ou. Dupa gust, se poate pune deasupra... descopera mai multe pe kfetele.ro!