Restricții de circulație în București, în weekend. Ce zone să evite şoferii

,

Brigada Rutieră anunță noi restricții de trafic în Capitală, sâmbătă și duminică, pe Podul Pipera și Podul Basarab.


In articol:

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că începând de sâmbătă, 4 decembrie, și până în decembrie 2022, vor fi instituite restricții de circulație pe Centura Capitalei în zona lucrărilor la pasajul Olteniței- Popești Leordeni.

Citeste si: Stare de URGENȚĂ de săptămâna asta? Anunțul care zguduie România din temelii

Restricții de circulație pe Centura Capitalei

"Potrivit CNAIR, sâmbătă, începând cu ora 10:00, se vor institui restricții de circulație pe Centura București în zona lucrărilor la pasajul Olteniței- Popești Leordeni. 

În data de  04.12.2021, în intervalul orar 15.00-23.00, se vor realiza filmări dinamice pe  Podul Pipera, segmentul de drum cuprins între Bd. Nicolae Caramfil și Orașul Voluntari, cu întoarcere sub pasajul de la linia de tren, fără închiderea circulației, prin limitarea traficului cu sprijinul poliției rutiere.

De asemenea, în noaptea de  04/05.12.2021, în intervalul orar 22.00-03.00, în același context, se va restricționa circulația autovehiculelor pe  Podul Basarab, pe sensul dinspre Calea Plevnei către Calea Griviței, pe durata realizării dublelor, cu sprijinul poliției rutiere.

Brigada Rutieră solicită  conducătorilor de autovehicule  să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special

amenajate și să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele polițiştilor rutieri.

Citeste si: Restricții de circulație în Capitală! Nicușor Dan a făcut anunțul

Pietonilor  le este recomandat să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că de sâmbătă vor fi instituite restricții de circulație pe Centura Capitalei în zona lucrărilor la pasajul Olteniței- Popești Leordeni."

Restricțiile vor fi instituite până în 1 decembrie 2022

Autorităţile roagă conducătorii auto care doresc să tranziteze Centura Bucureștiului și DN4 să circule cu atenție sporită, având în vedere că traficul va fi deviat pe toate sensurile de mers, și să urmărească și să respecte cu atenție semnalizarea rutieră din zona lucrărilor.

Citeste si: Se impune carantina de noapte în toată țara! Cine va putea circula după ora 22:00 și în ce condiții

„Restricţiile de circulaţie se impun pe fondul lucrărilor care se desfăşoară pe şantier, respectiv asamblarea tablierului metalic. Până în prezent, au fost montate grinzile de beton pe 5 deschideri, aferente rampelor de urcare dinspre Berceni şi coborâre spre Glina.

Se lucrează, în continuare, la cofrarea, armarea şi turnarea riglelor peste pilele deja executate şi se continuă cofrarea, armarea şi turnarea radierelor şi elevaţiilor pilelor rampei de urcare-coborâre dinspre Bucureşti.

De asemenea, se avansează cu devierea utilităţilor şi realizarea canalizării pluviale aferente pasajului”, a mai transmis CNAIR.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Românii care nu pot dovedi că locuiesc la adresa din buletin, riscă să rămână fără actul de identitate. Noul proiect al MAI vizează milioane de chiriași

Președintele Ucrainei și ministrul Apărării CALMEAZĂ ISTERIA: Invazia Rusiei NU E IMINENTĂ. Situația e sub control

Stirea zilei!  Anunțul bombă despre cazul Caracal! Devastator ce s-a întâmplat acum 

Bilanț coronavirus 25 ianuarie 2022: Numărul cazurilor noi explodează! Avem un nou record de infectări de la începutul pandemiei!

Școli închise în România: Câte instituții de învățământ au trecut în online de astăzi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies