Replici dure intre Diana Belbita, Giani Kirita si Vladimir Draghia! Ce acuzatii ii aduc baietii, echipa Faimosilor pare ca se rupe in doua tabere

Dupa nominalizarile de ieri seara o cearta puternica a inceput in echipa Faimosilor.

Giani Kirita si Vladimir Draghia o acuza pe Diana Belbita ca joaca rolul unei victime si ca atitudinea ei nu este normala avand in vedere ca in echipa sunt oameni care au adus mai multe puncte decat ea, fiind desemnati deseori drept player of the week.

De partea cealalta se pare ca Diana Belbita nu isi doreste sa intre intr-un joc al argumentelor si nu a raspuns acuzatiilor venite de la coechipierii ei.

Cu toate acestea ea s-a destainuit la interviuri, unde a marturisit ca nu i se pare normal ca sa i se spuna ca este un concurent mai slab decat restul.

Citeste si: Băsescu aruncă BOMBA: Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru? - capital.ro

"Stiam ca, daca se va ajunge la nominalizari, categoric voi fi pusa pe lista pentru ca, in ultima perioada, baietii s-au sustinut intre ei si oarecum nu am avut niciodata nimic de spus. Ma asteptam intr-o oarecare masura, dar nu ma asteptam sa imi fie puse lucrurile asa in fata!

"Nu consider ca sunt un concurent atat de slab incat sa mi se spuna ca nu ma pot compara cu ei. De ce nu as putea? Nu am si eu tot 100 si ceva de zile aici? Nu am dormit si eu tot acelasi timp pe scandura? Nu am trecut prin aceleasi greutati?

"Mi s-a spus ca ei au dus greul echipei, ca ei au format acest nucleu, excluzand bineinteles orice posibilitate ca o fata sa faca parte din acest nucleu", a marturisit Diana Belbita.

Iata intreg momentul:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies