Renat si Bianca, impreuna? Ce reactie a avut Livian

Renat i-a dat follow Biancai Comanici pe Instagram, iar ipoteza ca cei doi ar putea forma un cuplu a aparut.


In articol:

Pe Livian nu-l sperie deloc concurenta lui Renat. Nici nu a bagat de seama cand a aparut un colaj cu ei 3 pe ecran, fiul lui Nelson zambind strengar.

"Te dai pe langa Ella ca ai auzit ca are multi sustinatori?", a fost intrebat Renat.

Acesta le-a multumit fetelor care i-au dat follow back, printre care si Andreea Pirui.

Tot mai multe voci vorbesc despre faptul ca Livian si Bianca s-ar fi impacat.

Bianca de la "Puterea Dragostei": "Niciodată să nu îți ceri scuze pentru..."

Bianca a făcut eforturi mari pentru a-i recâștiga dragostea lui Livian, dar el refuză în continuare să se împace cu ea. A ajuns Bianca la capătul puterilor?

Livian nu ezită să se apropie de Bianca, dar nu atât de mult pe cât și-ar dori ea. Deși concurenta de la "Puterea Dragostei" vrea să aibă în continuare o relație cu Livian, acesta se încăpățânează să o țină la distanță. Un mesaj pe care Bianca l-a postat pe instagram, la o oră târzie din noapte, ridică suspiciuni. A ajuns la capătul puterilor și a decis să renunțe la Livian?

Bianca și Livian au format unul dintre cele mai iubite și mai susținute cupluri de la "Puterea Dragostei" și cu toate că cei care îi îndrăgesc își doresc să îi vadă din nou împreună, marea împăcare se lasă așteptată. Bianca a încercat de mai multe ori să îl convingă pe Livian că relația lor mai merită o șansă, dar acesta nu își dorește să se împace cu ea, preferând doar să o țină aproape și să mai flirteze cu ea în anumite momente.

În ultimele zile au apărut zvonuri potrivit cărora Livian ar avea o altă relație cu o femeie pe nume Renata. Deși informația nu a fost confirmată, cu siguranță aceste detalii au afectat-o pe Bianca. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a postat, în miez de noapte, un mesaj pe instagram care ridică semne de întrebare.

"Niciodată să nu îți ceri scuze pentru că ești o femeie puternică.", a scris Bianca pe instagram.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate