Remus Truica, EXECUTAT SILIT. Miliardarul e dator vandut la banci!

,

Milionarul Remus Truica ii calca hotarat pe urme magnatului Dinu Patriciu! Iata ce au in comun, in afara conturilor cu multe zero-uri!

Din pacate, nu sunt vesti bune! Ai crede ca e usor drumul pana la proprietatea unui milionar. Nici vorba. Dar, macar e liniste in padurea de la Snagov. Avem, asadar, datele problemei: Remus Truica, executare silita si o datorie de aproximativ 10 milioane de euro.

Fostul sef de cabinet in Guvernul Adrian Nastase a ajuns la mana bancilor. Iar acestea au obtinut deja aprobarea pentru executarea silita. Judecatorii au decis ca portareii pot intra pe aceasta proprietate pentru a recupera cele 3 milioane de euro.

Au de unde! Proprietatea este estimata la de trei ori mai multi bani.

Si macar de-ar fi acesta singurul necaz! Irina Truica a castigat custodia celor doua fete pe durata desfasurarii procesului de divort. In plus, Remus Truica se judeca in instanta chiar si cu parintii sai pentru terenul pe care si-a construit casa. Acum, insa, asteapta executarea silita!

Zona din jurul Snagovului e un soi de Beverly Hills de Romania. Ai bani, ar trebui sa ai si o casa in aceasta zona. Dinu Patriciu a trecut printr-o situatie asemanatoare. A fost executat silit de cel mai bun prieten: Peter Imre! Iar Remus Truica si vecinii lui au si alte probleme comune. Procese de divort si partaj, iar unii dintre ei, chiar dosare penale. Semn ca banii nu aduc intotdeauna fericire!

##VIDEO108097##

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Celebrul Nick Carter, de la Backstreet Boys, e acuzat de viol: Victma sa suferă de autism

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies