Red Hot Chili Peppers canta vineri pe Arena Nationala din Bucuresti. Afla de AICI tot ce trebuie sa stii despre concert!

Red Hot Chili Peppers canta vineri pe Arena Nationala din Bucuresti. Vezi aici tot ce trebuie sa stii despre concert

Traficul rutier va fi restrictionat vineri, incepand cu ora 16.00, in zona Arenei Nationale, pentru accesul publicului la concertul formatiei Red Hot Chili Peppers.

Restrictiile de trafic rutier vizeaza Strada Maior Coravu, intre Soseaua Mihai Bravu si intrarea in stadion, si Bulevardul Pierre de Coubertin, intre Strada Vatra Luminoasa si stadion.

Brigada Rutiera a Capitalei recomanda, de asemenea, "utilizarea mijloacelor de transport public, in zona desfasurarii evenimentului nefiind disponibile locuri de parcare".

Accesul publicului la concertul formatiei Red Hot Chili Peppers se va face, incepand cu ora 17.00, pe la cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu si Strada Pierre de Coubertin.

Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca spectatorii sa urmeze indicatiile de acces, in functie de zona pentru care si-au achizitionat bilete.

Astfel, posesorii de bilete în zonele Gazon, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala pot intra pe Arena Nationala din Strada Maior Coravu.

Posesorilor de bilete in zona Gold Circle li se recomanda sa foloseasca intrarea din Strada Pierre de Coubertin, iar spectatorii care au bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud pot folosi intrarea din Bulevardul Basarabia.

Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.

Este interzis accesul pe stadion cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

Spectatorilor le este permis accesul cu binocluri si casti de motor, cu mentiunea ca pe Arena Nationala nu vor exista cutii de valori.

De asemenea, in cazul in care in seara concertului va ploua, fanilor trupei li se recomanda sa poarte pelerine de ploaie, deoarece le este interzis sa patrunda pe stadion cu umbrele.

Pentru eficientizarea accesului la bar, pe Arena Nationala toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane care vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în incinta.

Concertul Red Hot Chili Peppers la Bucuresti face parte din turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei,"I'm With You". Turneul a debutat pe 27 iulie, in SUA, in prezent acesta desfasurandu-se în Europa.

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate