Record mondial - Romania detine fotografia cu cele mai multe zambete de copii

Record mondial - Romania detine fotografia cu cele mai multe zambete de copii

Asociatia Telefonul Copilului si Romtelecom au adus Romaniei un record mondial prin realizarea “Fotografiei cu cele mai multe zambete de copii”. Aceasta performanta a fost omologata de World Records Academy.

In „Fotografia cu cele mai multe zambete” apar peste 580 de copii care, in luna octombrie a anului trecut, au venit sa sarbatoreasca alaturi de Asociatia Telefonul Copilului si Romtelecom, cei zece ani de parteneriat in operarea liniei gratuite 116 111 destinata protectiei drepturilor copiilor in Romania.

 

Pentru a marca cele peste 30.000 de cazuri solutionate de Asociatia Telefonul Copilului impreuna cu autoritatile abilitate, cei peste 580 de copii prezenti la eveniment au zambit in grup camerei foto.


”In fiecare zi suntem intr-o competitie pentru a schimba in bine viata cat mai multor copii. Alaturi de Romtelecom, de zece ani luptam din ce in ce mai indarjiti in aceasta cursa. Recunoasterea recordului de World Records Academy reprezinta pentru noi o incununare a ceea ce pot insemna eforturile noastre - zambete infinite. Mai avem, insa, un plan: vrem sa doboram recordul la cei mai multi copii fericiti", a declarat Catalina Florea, Director Executiv al Asociatiei Telefonul Copilului. 

 

”Lucrurile in urma carora poti sa te uiti cu bucurie si cu sentimentul ca ai facut ce trebuia sunt cele mai valoroase si ne bucura ca Romtelecom a putut contribui la cauza copiilor din Romania. Ne bucuram ca prin omologarea acestui record avem inca o amintire frumoasa pentru a marca cei 10 ani de parteneriat”, a spus Cristina Popescu, Director Comunicare Romtelecom.

 

Dorim sa multumim tuturor reprezentantilor mass media pentru promovarea proiectelor noastre, respectiv asigurarea constanta a vizibilitatii numarului 116 111 in randul copiilor si parintilor, ceea ce a facilitat tratarea cat mai multor cazuri de incalcare a drepturilor copilului.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate