Rebecca îl pune la punct pe Gagea: „Cu Bogdan și cu Antoni simt anumite chestii, cu tine nu!” Cum a reacționat concurentul din Casa Iubirii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 mai 2024, 15:59

Rebecca îl pune la punct pe Gagea: „Cu Bogdan și cu Antoni simt anumite chestii, cu tine nu!” Vezi cum a reacționat concurentul din Casa Iubirii

Sursa: Kanal D

Rebecca și Gagea au vorbit despre micile neînțelegeri, iar Rebecca a clarificat în sfârșit situația și i-a dat de înțeles concurentului că nu simte nimic față de el.

Rebecca și Gagea au avut o discuție în grădină, unde concurenta a vrut să lămurească situația dintre ei și să-l facă pe Gagea să înțeleagă faptul că nu simt nimic pentru el.

Rebecca îl pune la punct pe Gagea

Rebecca i-a mărturisit lui Gagea că nu simte pentru el aceleași lucruri pe care le simte când este în preajma lui Bogdan sau a lui Antoni

Gagea: Eu nu mă simt bine să aud chestiile astea de la tine, având în vedere că ești în topul meu și voiam să lămurim situația.

Rebecca: Ai câteodată niște glume care pe mine mă deranjează.

Citește și: Rebecca are fluturi în stomac! Mesajul care dă de înțeles cât de tare este îndrăgostită de Antoni: “Intră-mi în suflet…”

Gagea: Păi tu ai spus că mai vrei să fii abordată și altfel. Eu, de exemplu, chiar și acum când stau cu tine în grădină, altfel simt că vorbesc cu tine și ți-am și zis că vreau să avem o discuție separat că așa pe conexiune e mai greu.

Rebecca: Înțeleg ce zici, eu nu spun că tu ai intenții rele, dar pur și simplu nu rezonez cu felul tău de a fi, nu înțeleg de ce nu poți să accepți.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Gagea: Pot să accept.

Rebecca: Atunci de ce insiști?

Gagea: Dar nu insist, voiam doar să stăm de vorbă.

Rebecca: Cu Bogdan și cu Antoni simt anumite chestii, cu tine nu!

Rebecca se simte agasată de Gagea

Rebecca s-a retras apoi în Casa fetelor, unde nu a mai suportat și a răbufnit.

Rebecca: Dacă am zis nu.. e nu! 

Citește și: Cosmin, val de hate în online! Concurentul a fost criticat aspru pentru cum s-a comportat cu Ștefania: “Să-ți fie rușine”

Urmăriți întregul moment dintre Rebecca și Gagea în videoclipul de mai jos:

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!