Sebastian va fierbe de gelozie! „Nu cred!” Gagea o va chema pe Roberta în camera roșie! Aflați ce se va întâmpla, joi, 30 mai, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mai 2024, 23:25
video Foto(5)

Gagea, lovitură neașteptată pentru Sebastian! Concurentul o va chema pe Roberta în camera roșie, spre uluirea tuturor! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii!

Săptămâna continuă în Casa iubirii într-o atmosferă tensionată și plină de momente surprinzătoare, deoarece concurenții rămași în competiție vor trece prin noi provocări de senzație. După ce în zilele precedente în centrul atenției s-au aflat Ștefania și Cosmin, care au ajuns în pragul despărțirii, din cauza apariției lui Antoni în cadrul show-ului, în ediția de joi în prim plan se vor află pe de o parte Rebecca și cei trei băieți care o curtează în ultima vreme, Bogdan, Gagea și Antoni, iar pe de altă parte, trio-ul format din Sebastian, Roberta și Gagea.

Rebecca, impresionată de atitudinea lui Bogdan! „Vreau cadru prim plan! Bravo! Îmi place!”

În ediția de joi, 30 mai 2024, în Casa iubirii va predomina din nou o atmosfera plina de tensiuni, deoarece în centrul atenției va fi Rebecca și concurenții care ii dau târcoale în ultima vreme și care încearcă să o cucerească. În ciuda faptului că Antoni i-a trezit cel mai mare interes de până acum, tânăra va fi impresionată de Bogdan, care se pare că va câștigă teren în lupta pentru cucerirea inimii frumoasei brunete.

Citește și: Cosmin își ia în brațe iubita și încearcă să o calmeze: „Mă lași, că nu pot să respir?” Ce a supărat-o la culme pe Ștefania

Patrick: Poate un cadru sexy cu el?

Rebecca: Vreau cadru, prim plan! Bravo! Îmi place!

Robi: Pe cine ați vedea mai potrivit cu Rebecca? Pe Antoni sau pe Bogdan? Gagea ar putea răsturna situația?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și acolo am descoperit o cofetărie absolut superbă.”

Gagea: Mi se pare că te aprinzi prea repede, Rebecca!

Virginia: Gagea, că să înțelegi! Rebeccăi nu-i place de ține și orice zici o irită! Nu mai vorbi și gata!

Gagea, lovitură neașteptată pentru Sebastian! Concurentul o va chema pe Roberta în camera roșie

Vizibil afectat de reacțiile și replicile aprige și tranșante ale Rebeccăi, Gagea va cere permisiunea camerei pentru a merge în casa fetelor, unde va purta un dialog cu frumoasa brunetă.

În cele din urmă, concurentul va înțelege intențiile și precizările radicale făcute de Rebecca și va decide să se reorienteze către o altă față din Casa iubirii.

Citește și: Sebastian pare să fie pe cale de a încheia relația cu Roberta: „Te desparți de ea?!”. Ce l-a înfuriat pe concurentul de la „Casa iubirii”

La un moment dat, Gagea va surprinde pe toată lumea când o va chema pe Roberta în camera roșie.

Însă de departe cel mai surprins că fi Sebastian, care va fi de-a dreptul șocat de îndrăzneala colegului sau de a o invită pe partenera lui în camera roșie.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!