Reacția neașteptată pe care a avut-o Isa, fiica Oanei Roman, la întâlnirea cu bunicul ei, Petre Roman. Iată cum au fost surprinși cei doi

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 iun 2022, 12:42

Reacția neașteptată pe care a avut-o Isa, fiica Oanei Roman, la întâlnirea cu bunicul ei, Petre Roman. Întreg momentul a fost surprins de vedetă

Sursa: Instagram Oana Roman

Oana Roman s-a emoționat până la lacrimi în momentul în care a văzut reacția fiicei sale la întâlnirea cu bunicul ei, Petre Roman.

Oana Roman a luat parte la organizarea unui eveniment la Palatul Ghica, unde în aceste zile are loc o expoziție de artă contemporană, la care a participat și nimeni altul decât Petre Roman, care este un iubitor de artă și care a vrut să fie alături de fiica lui în aceste momente. Prezentă la eveniment a fost și Isa, nepoata fostului premier al României, care a avut o reacție incredibilă când și-a văzut bunicul.

Cum a fost surprins Petre Roman la întâlnirea cu nepoata lui

Oana Roman a luat parte la organizarea unui eveniment de artă contemporană care se desfășoară în aceste zile la Palatul Ghica din București. Pentru că iubește arta și are o pasiune incredibilă pentru tablouri, Petre Roman nu a putut să nu ia parte la un astfel de eveniment, mai ales că este organizat de fiica lui. 

”Tata a venit să mă susțină, mai ales că este un mare iubitor de artă”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei cu Petre Roman.

La eveniment a fost prezentă și fiica Oanei Roman, Isa, care s-a bucurat enorm când și-a văzut bunicul, ba chiar i-a sărit în brațe în văzul tuturor, semn că i-a fost foarte dor de el.

Citeste si: Ce comentariu i-a lăsat Oana Roman pe rețelele de socializare Ancăi Ciota, care este însărcinată în aproape 9 luni: N-am rușine și arăt nașpa

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Vedeta a fost cea care a surprins momentul emoționant bunic-nepoată și parcă i-a venit să plângă la vederea acestor imagini.

Oana Roman a postat pe Instagram, la story, imaginea cu tatăl și fiica ei, fiind extrem de mândră de ei.

”Isa s-a bucurat să-l vadă pe tataie. Când l-a văzut i-a sărit în brațe și l-a îmbrățișat tare. Eu am avut lacrimi de emoție”, a mai scris Oana Roman în dreptul fotografiei în care se află Isa și Petre Roman.

„Am făcut o crimă” Oana Roman, mărturisire șocantă pe internet! Nimeni nu se aștepta la ceea ce a povestit

Vedeta ține foarte mult la tatăl ei, iar prezența lui în viața fiicei sale este extrem de importantă pentru ea. Momentul emoționant care a avut loc între ei la Palatul Ghica a bucurat-o enorm pe Oana.

Citeste si: În ce condiții stă Mioara Roman la centrul de recuperare. Oana Roman a filmat-o când se aștepta mai puțin

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.