Reacția lui Toni Iuruc după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Detaliul incredibil dezvăluit de fostul soț al sportivei: "Vă dezvălui ceva în premieră"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 22 oct 2022, 09:55

Toni Iuruc sare în apărarea Simonei Halep. Declarația fostului soț al sportivei după ce a aflat că aceasta a fost testată pozitiv cu Roxadustat. 

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, a făcut declarații incredibile după ce Agenția Internațională de Integritate a tenisului a anunțat că sportiva a fost suspendată provizoriu, fiind testată pozitiv la US Open 2022. 

Citeste si: Ce este Roxadustat, substanța interzisă la care a fost testată pozitiv Simona Halep

Reacția lui Toni Iuruc după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv. Detaliul incredibil dezvăluit de fostul soț al sportivei

Simona Halep, în vârstă de 31 de ani, a picat un test anti-doping la US Open 2022 și a fost suspendată provizoriu. Toni Iuruc își apără fosta soție de care a divorțat în această toamnă.

Citeste si: Simona Halep a fost sabotată! Tenismena a fost testată pozitiv cu Roxadustat. Sportiva vrea să afle adevărul

Sunt șocat, nu-mi revin de o oră, sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva.

O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea șotie, este obsedată de un singur lucru: cinstea! Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om!

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis. Simona Halep nu ar trișa niciodată, cariera ei este blazonul ei și o știu cel mai bine…

Știți foarte bine că abia am terminat divorțul, aș fi putut să spun 'No comment'.

Nu am cum să fac așa ceva, când cunosc acest om atât de bine, când am stat cu ea atâția ani. Simona era obsedată să nu greșească. Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Vă mai spun ceva. Nu lua nici măcar o Vitamina C fără să întrebe medicul. Este bolnavă de corectitudine.

Nu pot eu să-mi dau cu presupusul ce s-a întâmplat, nu sunt specialist în antidoping, dar vă spun apăsat că Simona nu putea să facă așa ceva! Nu putea să recurgă la așa ceva. Chiar dacă ne-am despărțit, susțin cu tărie, până în pânzele albe acest lucru: Simona are un suflet curat!

Ce este Roxadustat, substanța interzisă la care a fost testată pozitiv Simona Halep

Habar nu am cum a apărut povestea asta, nu sunt specialist, nu pot să dau eu verdicte. Dar pot să vă garantez un lucru, pentru că am fost non-stop alături de ea în ultimii ani, fata asta nu putea să facă așa ceva. Undeva este o greșeală… Ceva s-a întâmplat, nu vreau să mă gândesc la altele.

Nu contează că ne-am despărțit, adevărul este unul singur: Simona este un om crescut cu o morală și cu o datorie pentru adevăr, principii pe care nu le-ar abandona niciodată, pentru nimic în lume. Vorbesc acum de tenismena Simona Halep, de sportivul Simona Halep, pentru care, repet, cinstea e mai presus decât orice.

Îmi pare foarte rău, sunt șocat, mi-e foarte greu să-mi revin și să-mi găsesc cuvintele. Vreau doar să fie puternică și adevărul să iasă la iveală. Pur și simplu, refuz să cred că Simona ar face așa ceva. Tot ce a câștigat a câștigat prin muncă și prin sacrificii. Nu e posibil așa ceva, e ceva ce a apărut pe circuitul testului, pe care nu-l înțeleg”, a spus Toni Iuruc, pentru  Fanatik.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies