Reacția lui George Burcea după ce iubita lui, Viviana Sposub a pierdut în Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities în fața lui Ruxi

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 feb 2022, 10:23

George Burcea, iubitul Vivianei Sposub a fost tot timpul alaturi de ea, insa cea mai mare surpriza i-a facut-o in Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities.

Viviana Sposub a avut parte de cea mai mare surpriza a vietii ei in Finala Bravo, ai stil! Celebrities. Asteptand deznodamanul Marii Finale alaturi de Ruxi care a fost surprinsa la randul ei de sora ei cea mare, Viviana Sposub a fost cu adevarat emotionata in momentul cand George Burcea, iubitul ei, a intrat pe portile Bravo, ai stil! Celebrities si a luat-o in brate. Mai mult decat atat, actorul a avut un moment extrem de emotionant si un discurs care a facut-o pe Viviana sa lacrimeze.

Finalista stia ca iubitul ei are filmare si nu va putea fi prezent in Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities, insa in momentul cand l-a vazut pe porti, Viviana a inceput sa planga.

Citeste si: Primele declarații ale Vivianei Sposub după ce a pierdut Marele Premiu la Bravo, ai stil! Celebrities! Ce a spus finalista de pe locul doi cu ochii în lacrimi

George Burcea, prima reactie dupa ce Viviana Sposub a pierdut in Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

George Burcea: "Am avut filmare, da am pacalit-o ca am avut filmare. Nu puteam sa lipsesc chiar eu din Marea Finala. Am foarte mari emotii, felicitari tuturor fetelor care sunt acum in Marea Finala, felicitari juriului.

Cand am plecat de acasa, m-am gandit ca am nevoie de un speech si ar trebui sa il scriu, insa mi-am dat seama ca nu am nevoie sa il scriu, ci sa il spun. Daca la inceputul competitiei, Vivianei ii era teama ca va fi prima eliminata, acum e in Finala, daca la inceputul competitiei, Viviana spunea ca mereu nu are timp pentru make-up, pentru haine, pentru momente, a avut timp pentru toate.
Daca la inceputul competitiei, creionam Galelei si ne era teama de cum vor primi oamenii momentele noastre, iata ca au primit bine si au contribuit la parcursul ei in Marea Finalei. Pe Viviana o stiau ca pe micuta prezentatoare din Botosani, astazi o aveti in fata voastra si zic sincer ca aveti un artist complet."

Citeste si: Emoții uriașe și lacrimi în Marea Finală Bravo, ai stil! Celebrities. Ea este câștigătoarea sezonului 7 și va pleca acasă cu 100 000 de lei

Ce a spus George Burcea dupa Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Chiar si dupa Marea Finala in care Viviana nu a castigat Marele Premiu, insa performanta ei este de remarcat clasandu-se imediat pe locul secund, prima fiind Ruxi si totodata cea care a si luat cecul in valoare de 100 000 de lei, George Burcea a tinut sa precizeze intr-un Insta Story faptul ca: "Pentru mine, ea este castigatoarea! Ea a castigat, ea este cea mai mare castigatoare"

Viviana Sposub: "Cred ca nu s-a uitat la aceeasi emisiune cu mine!"