Cine a părăsit competitia Bravo, ai stil! Celebrities dintre Raluca Dumitru și Bella Santiago

,

Raluca Dumitru a parasit competitia Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru si Bella Santiago se dueleaza pentru un loc in Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities.


In articol:

 

 

 

 

Emotii mari pentru cele doua concurente ramase in competitia Bravo, ai stil! Celebrities.

Dupa Adina Halas o alta concurenta a parasit competitia Bravo, ai stil! Celebrities in cea de-a doua etapa a eliminarii. Desi Ilinca Vandici a incercat sa le alunge emotiile aducandu-le in platou pe cele mai dragi fiinte di viata lor. Bella Santiago si-a vazut fiica in platoul, iar Raluca Dumitru mama. Inca o surprinza a mai venit pentru exotica finalista tocmai din Filipine. Mama ei i-a transmis un mesaj care a emotionat-o profund pe Bella care nu si-a mai putut stapani emotiile.

Finala Bravo, ai stil! Celebrities. Cine a fost eliminata dintre Raluca Dumitru si Bella Santiago

Ambele concurente au simtit emotii puternice: "Eu raspund la toate mesajele in parte si in cele in care sunt criticata si laudata. Ma ambitioneaza si mai mult"  Cea care paraseste Marea Finala este Raluca Dumitru: "Le multumesc pentru fiecare vot in parte. Conteaza."

Cine a fost eliminata si a pierdut cursa spre Marea Finala dintre Raluca Dumitru, Bella Santiago si Adina Halas

Raluca Dumitru, Bella Santiago si Adina Halas sunt cele trei concurente care au ajuns in prima etapa a eliminarii inainte de a se afla castigatoarea Marii Finale Bravo, ai stil! Celebrities. Se pare ca cele trei nu sunt la prima intalnire in aceasta formula, ele mai ajungand in etapa eliminarii in alta Gala Bravo, ai stil! Celebrities. 

Bella Santiago a fost nominalizata de catre Ruxi care si-a si motivat alegerea pe singurul criteriu si anume faptul exotica concurenta nu a fost de la inceputul competitiei si ar fi nedrept fata de restul.

Bella, in schimb, nu a fost deloc suparata decat pe faptul ca nu a venit inca de la inceputul reality show-ului: "Acesta este singurul motiv cu care ies in fata...""

Adina Halas inaintea Marii Finale Bravo, ai stil! Celebrities

Adina Halas este finalista Bravo, ai stil! Celebrities

Adina Halas: "Nu m-a parasit bucuria de a ma afla aici, imi doresc sa castige cea mai buna din concurs, sper ca telespectatorii ma vor vota si acum. pentru mine a fos tun parcurs foarte frumos. Daca ar fi sa plec in acest moment, nu m-as supara."

Finala Bravo, ai stil! Celebrities. Cine a fost concurenta eliminata

Raluca Dumitru inainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru risca sa fie eliminata la Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru: "Eu m-am obisnuit sa fiu a patra oara. Nu este o surpriza. Vreau sa cred si mai exista o singura speranta. Cei de acasa or sa hotarasca cine va ramane si va pleca."

Bella Santiago in Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Bella Santiago la duel cu Raluca Dumitru si Adina Halas

Bella Santiago: "Eu sunt foarte fericita ca am ajuns pana aici insa si pentru mine a fost mult efort si consider ca am dat totul cat mai fost la Bravo, ai stil! Celebrities. Daca oamenii considera si vor sa mai stau, sa ma voteze. Daca nu, eu o sa plec acasa si o sa le multumesc celor care m-au votat."

Cea care a parasit competitia Bravo, ai stil! Celebrities este Adina Halas.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fiica partizanului Toma Arnăuţoiu: „Tata a refuzat să înlocuiască patriotismul, credinţa şi dreptatea cu oportunismul, ambiguitatea şi prefăcătoria“

Viviana Sposub, emoții teribile și nopți albe, înainte de Marea Finală Bravo, ai stil! Celebrities. Ce dezvăluiri inedite a făcut concurenta!

Vasile Blaga rămâne achitat definitiv în dosarul în care a fost acuzat de primirea a 700.000 de euro drept sponsorizări la PDL

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Andreea Mantea, decizie fără precedent! Vedeta vrea să se mute definitiv în Miami, însă este nevoită să revină în România. Care este motivul pentru care nu poate rămâne în America

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies