Reactia lui Carmen de la Salciua, dupa ce Culita Sterp a dezvaluit ca l-a inselat cu cel mai bun prieten al lui! Un nou scandal incepe, cum se apara cantareata

Fanii au avut un adevarat soc in momentul in care Carmen de la Salciua si Culita Sterp au anuntat ca divorteaza.

De atunci, Culita Sterp o acuza pe Carmen de la Salciua ca aceasta l-ar fi inselat cu cel mai bun prieten.

Iata ce declara acesta despre fosta lui sotie:

"Au fost multe chestii. Au fost probleme, ne-am impacat, am trecut peste. Am gresit cu ceva. Nu e adevarat ce s-a spus la TV. Un prieten bun, comun. Noi ne certam, ea vorbea cu el. El o dadea pe consolari.

"Aveam acces la discutiile dintre ei. Eram prieteni, am zis ca nu bag in seama conversatiile lor. O dadeau in altele. Nu mai era pe consolare.

"Inimioare, pupici. E clar! Nu i-am zis nimic ei, l-am sunat pe el. Ma gandeam ca poate se opresc la un moment dat. Eu am dovezi pentru tot ce spun. El zicea ca e fratele meu, ca ma iubeste, ma respecta. 

"I-am trimis mesajele. S-a taiat tot. A zis ca e din vina ei, ca ea se tot plangea ca noi ne certam. N-a terminat. L-am rugat sa nu ii zica, dar i-a spus. Ea a schimbat parolele, eu le-am aflat iar.

"El a facut un pic pasul inapoi, l-am apreciat ca a dat de inteles ca vrea sa termine. Am si mesajele pe care si le dadeau dupa noaptea petrecuta impreuna", a spus Culita Sterp.

Recent Carmen de la Salciua a postat doua mesaje pe pagina ei de Facebook care vizeaza direct acuzatiile pe care i le aduce Culita Sterp.

"Ulciorul nu merge de multe ori la apa. Ori se sparge, ori se crapa!".

"In cirtute mai intai ai parte de durere, apoi vin lucrurile minunate. In pacat, ai parte de lucruri aparent frumoase, apoi vine durerea", sunt cele doua mesaj postate de Carmen de la Salciua pe retelele de socializare. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate