Pui imbatat in visinata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 03:44

Cost estimativ: 35 lei pentru 4 persoane

 

Pui imbatat in visinata
Cost estimativ: 35 lei pentru 4 persoane
Ingrediente
2 bucati piept de pui dezosat
Ulei de masline, sare, piper
O lingura unt rece
O lingura zahar
Visine din visinata
2-3 linguri visinata
Mod de preparare
Pipetul de pui se asezoneaza cu sare si piper, apoi se unge cu ulei de masline.
Se frige la foc iute pe ambele parti pana cand devine auriu, apoi se da la cuptor 10-12 minute pentru a se gati la mijloc, dar totusi sa ramana fraged si suculent.
Intre timp, se face sosul:
Se pune la topit un cub de unt, se adauga visinele si o lingura de zahar, se trag la tigaie pana cand se topeste zaharul, apoi se stinge totul cu visinata.
Se ia de pe foc si se adauga unt rece pentru a crea un sos cremos.
Se toarna totul peste puiul scos din cuptor.

Ingrediente


2 bucati piept de pui dezosat 
Ulei de masline, sare, piper
O lingura unt rece
O lingura zahar
Visine din visinata
2-3 linguri visinata

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mod

de preparare

Pipetul de pui se asezoneaza cu sare si piper, apoi se unge cu ulei de masline.
Se frige la foc iute pe ambele parti pana cand devine auriu, apoi se da la cuptor 10-12 minute pentru a se gati la mijloc, dar totusi sa ramana fraged si suculent.
Intre timp, se face sosul:Se pune la topit un cub de unt, se adauga visinele si o lingura de zahar, se trag la tigaie pana cand se topeste zaharul, apoi se stinge totul cu visinata.

Se ia de pe foc si se adauga unt rece pentru a crea un sos cremos.
Se toarna totul peste puiul scos din cuptor.

 

 

Taguri: