Crema de sampanie cu piscoturi 
Cost estimativ: 45 lei pentru 6 persoane 
Ingrediente 
Pentru crema: 
4 galbenusuri 
100 g zahar 
100 ml sampanie/ vin spumant 
100 ml vin licoros alb 
8-10 piscoturi 
Mod de preparare 
Galbenusurile impreuna cu zaharul se bat intr-un bol pana se albesc si la mixare raman urme cu telul sau cu paletele de la mixer. 
									
Se bat in continuare turnand, incet, vinul licoros, apoi sampania. 
Se pune bolul deasupra unui vas cu apa clocotita si se amesteca continuu timp de 7-8 minute pentru a se ingrosa crema. Cand s-a ingrosat, se lasa sa se raceasca complet. 
Se toarna in pahare si se serveste cu piscoturi de sampanie. 
Ingrediente 
Pentru crema: 
4 galbenusuri 
100 g zahar 
100 ml sampanie/ vin spumant 
100 ml vin licoros alb 
8-10 piscoturi 
Mod de preparare 
Galbenusurile impreuna 
					
					
						
						cu zaharul se bat intr-un bol pana se albesc si la mixare raman urme cu telul sau cu paletele de la mixer. 
Se bat in continuare turnand, incet, vinul licoros, apoi sampania. 
Se pune bolul deasupra unui vas cu apa clocotita si se amesteca continuu timp de 7-8 minute pentru a se ingrosa crema. 
Cand s-a ingrosat, se lasa sa se raceasca complet.  
Se toarna in pahare si se serveste cu piscoturi de sampanie. 
									Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
 Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”