Prajitura rapida cu piscoturi si fructe de padure
Cost estimativ: 35 lei pentru 4-6 persoane
Ingrediente
Un pachet de piscoturi de sampanie
200 g budinca de vanilie
500 g fructe de padure
300 g capsuni proaspete pentru ornat
500 ml frisca
Coaja de portocala, extract de vanilie
Menta proaspata
Mod de preparare
Se blendeaza fructele de padure, se trec prin sita, se amesteca cu budinca de vanilie, apoi se incorporeaza frisca batuta si se adauga aromele.
Se tapeteaza marginile unei forme de tort cu piscoturi, iar bucatelele ramase se rup si se tapeteaza fundul vasului.
Se toarna compozitia, se da la rece timp de cateva ore, apoi se orneaza cu fructe proaspete si menta
Ingrediente
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”
Un pachet
de piscoturi de sampanie
200 g budinca de vanilie
500 g fructe de padure
300 g capsuni proaspete pentru ornat
500 ml frisca
Coaja de portocala, extract de vanilie
Menta proaspata
Mod de preparare Se blendeaza fructele de padure, se trec prin sita, se amesteca cu budinca de vanilie, apoi se incorporeaza frisca batuta si se adauga aromele.
Se tapeteaza marginile unei forme de tort cu piscoturi, iar bucatelele ramase se rup si se tapeteaza fundul vasului.
Se toarna compozitia, se da la rece timp de cateva ore, apoi se orneaza cu fructe proaspete si menta