Pui Kiev
Cost estimativ: 30 lei pentru 2 persoane
Ingrediente
Un piept de pui
100 g unt
50 g pesmet
O legatura verdeata
Mod de preparare
Se dezoseaza puiul si se imparte in lobi care se ung cu o lingurita de unt si se prajesc pe ambele parti cateva minute pana devin aurii.
Se amesteca restul de unt cu pesmetul si verdeata si se formeaza un amestec cu care se tapeteaza pieptul de pui.
Se da la cuptor si se coace la 180 grade, pana cand amestecul de pesmet devine auriu.
Ingrediente
Un piept de pui
100 g unt
50 g pesmet
O legatura verdeata
Mod de preparare
Se dezoseaza puiul si se imparte in lobi care se ung cu o lingurita de unt si se prajesc pe ambele parti cateva minute pana devin
aurii.
Se amesteca restul de unt cu pesmetul si verdeata si se formeaza un amestec cu care se tapeteaza pieptul de pui.
Se da la cuptor si se coace la 180 grade, pana cand amestecul de pesmet devine auriu.
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”