Razvan Ciobanu, prietenie trainica cu Raluca Badulescu! Iata cat de apropiati sunt cei doi si ce marturisiri spectaculoase au facut din trecutul lor

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mai 2017, 16:37

Celebrul designer este mandru de prietenia lor trainica si de aceea i-a incredintat Ralucai pe podium, piesa de rezistenta a celei mai noi colectii.

Invitati in platoul "Teo Show", Raluca si Razvan au marturisit ca au o prietenie foarte stransa ce dainuie de multi ani si ca au petrecut momente memorabile de-a lungul timpului, care i-au apropiat din ce in ce mai mul, ba chiar au si locuit impreuna o perioada.

Cei doi buni prieteni au declarat ca s-au sprijinit mereu reciproc la nevoie si au colaborat ori de cate ori au avut ocazia, in cei peste 15 ani de prietenie sincera.

El e varsator, eu sunt balanta! Eu am interesul, sa ma imbrac tot timpul Razvan Ciobanu, daca chiar vreti sa va spun! Am fost tot timpul acolo unul pentru celalalt!", a spus Raluca Badulescu.
Cei doi au fost provocati de Bursucu sa participe la un test al prieteniei si au raspuns celor mai indiscrete intrebari menite sa le puna la incercare relatia de prietenie. Iata ce raspunsuri inedite au dat:


 

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!