Razvan Ciobanu, prietenie trainica cu Raluca Badulescu! Iata cat de apropiati sunt cei doi si ce marturisiri spectaculoase au facut din trecutul lor

Celebrul designer este mandru de prietenia lor trainica si de aceea i-a incredintat Ralucai pe podium, piesa de rezistenta a celei mai noi colectii.

Razvan Ciobanu a revenit in moda dupa sapte ani de pauza. Renumitul designer si jurat al fashion-show-ului "Bravo, ai stil!" si-a lansat de curand noua colectie de haine in cadrul unui eveniment fastuos si a ales ca rochia reprezentativa, mireasa colectiei sa fie purtata de nimeni alta decat buna sa prietena, Raluca Badulescu.
Invitati in platoul "Teo Show", Raluca si Razvan au marturisit ca au o prietenie foarte stransa ce dainuie de multi ani si ca au petrecut momente memorabile de-a lungul timpului, care i-au apropiat din ce in ce mai mul, ba chiar au si locuit impreuna o perioada.

"Locuim impreuna in acest studio de luni de zile! Locuim in case apropiate, la trei case distanta! Dar am avut si perioade cand am stat impreuna! Daca venea in vizita si statea pana la trei dimineata, unde sa mai plece! In orice relatie trebuie sa existe un flux! Orice relatie se bazeaza pe niste interese!", a spus Razvan Ciobanu.
Cei doi buni prieteni au declarat ca s-au sprijinit mereu reciproc la nevoie si au colaborat ori de cate ori au avut ocazia, in cei peste 15 ani de prietenie sincera.
El e varsator, eu sunt balanta! Eu am interesul, sa ma imbrac tot timpul Razvan Ciobanu, daca chiar vreti sa va spun! Am fost tot timpul acolo unul pentru celalalt!", a spus Raluca Badulescu.
Cei doi au fost provocati de Bursucu sa participe la un test al prieteniei si au raspuns celor mai indiscrete intrebari menite sa le puna la incercare relatia de prietenie. Iata ce raspunsuri inedite au dat:


 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate