Raluca Badulescu, impresionata de noua colectie purtand semnatura lui Razvan Ciobanu

Author: B.M.
Actualizat: 06 mai 2017, 21:33

"Pisica de catifea" de la "Bravo, ai stil!" l-a insotit pe colegul ei de jurizare la evenimentul de la Craiova, unde acesta si-a lansat colectia dominata de dantelele combinate cu jachete barbatesti surpraaccesorizate.

Razvan Ciobanu si-a lansat sambata o noua colectie pentru femei, in cadrul evenimentului "Miss Royal Models" ce s-a desfasurat la Craiova. Raluca Badulescu a fost alaturi de colegul ei de la "Bravo, ai stil!", dar a fost si presedintele Juriului concursului de miss.

Spectaculoasa, asa cum ne-a obisnuit, Raluca a taiat rasuflarea sutelor de oameni prezenti la eveniment, purtand o tinuta cum altfel decat remarcabila, cu semnatura designerului Ana Radu.

Dezvăluire halucinantă la 7 luni de la tragedie! Cine l-a omorât, de fapt, pe Răzvan Ciobanu?

"Am ales sa port la acest eveniment o tinuta stralucitoare, cu paiete, ca sa nu cumva sa ma pierd in multime, ca sa fiu sigura ca sunt cea mai sclipitoare, dar cea mai sclipitoare aparitie la eveniment a fost de departe colectia semnata de Razvan Ciobanu. Una dintre tinutele de la aceasta prezentare o voi purta in gala <Bravo, ai stil!>. Creatiile lui Razvan sunt fabuloase, mi-a placut enorm ce am vazut.

Si ma bucur ca mi-a spus ca l-am inspirat in ceea ce priveste supraccesorizarea", a declarat Raluca Badulescu.

Evenimentul, ce a avut loc la Electroputere Parc in Craiova, a fost cu intrare libera, sute de oameni au asistat la defilarea de pe covorul rosu, iar Razvan Ciobanu si Raluca Badulescu au fost asaltati de fani. "Oamenii au venit cu mare bucurie catre noi, pentru ca urmaresc show-ul <Bravo, ai stil!.

Ne-au pus tot felul de intrebari legate de concurs, de concurente", a completat Raluca.

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies