Razvan Ciobanu, morala aspra Denisei din cauza atitudinii:"Cand eu ti-am luat steaua, argumentandu-ti de ce am facut asta. Tu te-ai inchinat usor pretioasa! Aceeasi mimica o ai acum, in timp ce vorbeste Iulia..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 16:45

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, mezina concursului a intrat in “vizorul” juratului Razvan Ciobanu, dupa ce zilele trecute, Denisa a facut un gest care l-a deranjat pe celebrul designer.

Tanara concurenta ajunsa in fata juratilor pentru a primi calificativele outfit-ului ales, a fost surprinsa cand Razvan Ciobanu si-a rugat colegii sa ii permita sa poarte o discutie, “intre patru ochi”, cu aceasta: “Denisa, de ceva timp, mi se pare ca te consideri un pic deasupra noastra, a juratilor! Ma refer la momentul petrecut saptamana aceasta, cand eu ti-am luat steaua, argumentandu-ti de ce am facut asta. Tu te-ai inchinat usor pretioasa! (…) Aceeasi mimica o ai acum, in timp ce vorbeste Iulia (Albu, juratul <Bravo, ai stil!>- n.r.).

Poti sa ai o atitudine aroganta fara sa spui cuvinte urate!”,  i-a spus Razvan, Denisei.


Cum a reactionat Denisa, in urma “discutiei” avute cu Razvan Ciobanu si ce sfat i-a dat celebrul designer concurentei, aflati in video alaturat!