Andra a pierdut batalia pentru “Bravo, ai stil!”! Concurenta a primit note mici si putine voturi in Gala emisiunii difuzata seara trecuta, la Kanal D

Pe ultima suta de metri inaintea marei finale ce-si va desemna "cea mai stilata femeie din Romania", Andra a pierdut “batalia” si a fost eliminata din concurs, ca urmare a notelor primite din partea juratilor, dar si a numarului mic de voturi din partea telespectatorilor.

Alaturi de Andra, la duel, s-a aflat si Marisa, iar tensiunea a fost uriasa pana s-au afisat rezultatele finale. In cazul Marisei, aceasta a fost cea de-a doua saptamana consecutiv in care s-a aflat in postura de a fi eliminata din competitie. 

 

 

Pe primul loc in ceea  ce priveste voturile telespectatorilor s-a clasat Adela, cu 33,2%; cele trei protejate, datorita stelutelor primite in cursul saptamanii, au fost Andreea, Adela si Irina, cea din urma obtinand punctaj maxim din partea juratilor.

 

Nu ratati show-ul “Bravo, ai stil!”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30, si in fiecare sambata, la ora 22:00, la Kanal D! Finalul celui de-al doilea sezon este aproape!

 

“Bravo, ai stil!”, show-ul fenomen care a stranit interesul a mii de tinere, se pregateste deja pentru cel de-al treilea sezon! Cele mai stilate si ambitioase fete sunt asteptate sa se inscrie la casting pe adresa casting.kanald.ro,  completand formularul existent pe site si anexand o fotografie reprezentativa pentru stilul vestimentar adoptat.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate