RAZBUNARE in stil mafiot? O masina a ars ca o torta intr-o parcare din Iasi. Proprietarul o avea de doar 3 saptamani VIDEO

Dupa o explozie puternica o masina a fost cuprinsa de flacari si a ars ca o torta chiar in parcarea din fata blocului.

Speriati, locatarii au iesit in plina noapte din cladire si au stat cu inima cat un purice de teama ca focul sa nu ajunga la teava de gaz din apropiere si sa provoace o tragedie.

Totul s -a petrecut noaptea trecuta in jurul orei 1 in zona Tutora  din Iasi. Ca din senin, o masina a explodat si apoi a inceput sa arda. Locuitorii din zona au fost treziti de zgomotul puternic si au dat alarma.

Oamenii au sunat la 112 si un echipaj de pompieri a ajuns imediat la fata locului.

Locatarii din zona s-au panicat si mai mult cand  au realizat ca exact langa masina in flacari se afla  teava de gaz a imobilului. Au stat cu inima cat un purice pana cand pompierii au potolit valvataia.

Cauza incendiului nu a fost inca stabilita, insa vecinii spun ca au vazut focul intai sub masina. Asa ca nu este exclus ca la mijloc sa fie vorba despre o mana criminala.

La lumina zilei, masina arata ca un morman de fiare iar propietarul abia s-a abtinut sa nu planga de durere, mai ales ca autoturismul il avea de doar  trei saptamani si nu era asigurat.

Pompierii impreuna cu politistii au inceput o ancheta in acest caz.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate