Războiul lui Jador cu Andy și None continuă! A făcut afirmații dure: "O fostă concurentă mi-a spus că i-ați cerut bani"! La cine se referea. Reacția lui None și Andy

Disputa lui Jador cu None și Andy nu se încheie. În emisiunea de astăzi "Puterea dragostei" Jador i-a atacat pe cei doi.


In articol:

"Așa cum sunt eu, e important că nu îmi dă nimeni să mănânc. Am bătut o săgeată, dacă înțelegeți voi. Oarecum. Nu cer niciun ban de la nimeni. Mi-a zis o fată din sezonul 1, o prietenă de-a voastră, că i-ați cerut bani de mai multe ori. Nu e vorba de împrumutat", a spus Jador în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei".

Jador nu a vrut să îi dezvăluie identitatea, însă a făcut-o Bianca: e vorba de Lavinia. "Acea persoană dădea singură", a spus Bianca.

"Cine a cerut?", l-a întrebat None. "Chiar și tu, 500 de euro. A zis că nu vrea să recunoască chestia asta, să nu spun niciodată, să nu-i dau numele", a răspuns Jador.

"Vrei să mă duc să iau borseta să îți arăt ce e în ea?", a reacționat None. Andy a negat și el că a luat bani de la Lavinia. "Niciodată, cum adică să-i cer bani Laviniei?", a spus el.

Jador, lui None și Andy: "O fostă concurentă spunea că i-ați cerut bani"

Jador este într-o dispută cu None și Andy. Primele contre au avut loc în emisiunea de miercuri. Andy a dezvăluit că nu îl bagă deloc în seamă pe Jador.

"None mai vorbește cu el în mașină, dar eu nu vorbesc deloc, nu-l bag în seamă", a spus Andy. "Nu am ce vorbi cu el, la urși, la țară: Mariano, ăăă", a continuat Andy, susținând că Jador țipă mereu prin emisiune.

"Nu suntem pe barosăneală aici, am văzut cum faceți și cu Baxter. Îl tratați cu superioritate", a susținut Jador despre cei doi.

"Au vorbit foarte urât despre mine și în lipsa mea și acum. Și pe Bogdan la fel, dar l-a potolit (n.r.: pe None) Bogdan. S-au bătut și s-au potolit, acum se poartă cu respect", a mai spus Jador.

Citeste si: Ce MESAJ i-a scris Simina lui Hamude de ziua lui! Zanoaga o sa fie GELOS!

Citeste si: Andra Voloș, fără sutien! Imaginea incendiară care a apărut cu iubita lui Mocanu

Citeste si: Bogdan Mocanu a aparut plin de VANATAI pe fata! Ce a patit concurentul

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate