Războiul din Ucraina ar fi pe cale să se încheie! Rusia ar putea câștiga: „Victoria va fi de partea noastră”

,
Război

Războiul din Ucraina ar fi pe cale să se încheie! Rusia ar putea câștiga: „Victoria va fi de partea noastră”

[Sursa foto: Twitter]

Ucraina ar putea pierde curând în fața rușilor, potrivit unor servicii de informații. Rusia va înainta ofensiva militară, iar apărarea ucraineană nu va putea rezista prea mult timp în fața acesteia, spun serviciile de informații dintr-un stat membru al NATO, citate de BFM TV.


In articol:

Rusia va înainta ofensiva în faţa căreia Ucraina nu poate rezista prea mult timp. Apărarea rezistă de pe 24 februarie, din momentul în care Vladimir Putin a început invazia în Ucraina. Din păcate, armata rusă lansează atacuri din ce în ce mai puternice, în fața cărora armata ucraineană nu ar putea rezista pe termen scurt sau pe termen mediu.

Ucraina ar putea pierde în fața Rusiei. Forțele ruse atacă din ce în ce mai puternic

Război

Ucraina ar putea pierde în fața Rusiei. Forțele ruse atacă din ce în ce mai puternic

[Sursa foto: Twitter]

Militarii ruși ar trebui ca în următoarele zile să-şi extindă operaţiunile. Specialiştii au mai sesizat că atacurile cibernetice se întâmplă din ce în ce mai des. În raport se subliniază și faptul că temerea Rusia ar putea să folosească arme chimice în Ucraina, în special într-un oraş sau într-o zonă care nu se poate ocupa atât de ușor.

Raportul nu are în vedere un incident nuclear la Cernobîl, provocat intenționat, pentru că ar putea avea efecte negative și asupra rușilor.

Unul dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai preşedintelui Vladimir Putin a transmis că operaţiunea din Ucraina nu se extinde pe cât de repede ar fi trebuit.

Citeste si: Cu ce condiție va opri Vladimir Putin războiul din Ucraina: „Dacă aș fi în locul tău, m-aș gândi la viața oamenilor mei și aș accepta oferta”

În timpul unei slujbe religioase oficiate duminică de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, şeful Gărzii Naţionale a Federaţiei Ruse, Viktor Zolotov, a declarat că operaţiunea rusă se desfăşoară mai încet decât trebuie.

Declarațiile lui Zolotov contrazic declarațiile ministrului rus al apărării Serghei Şoigu, care i-a spus lui Vladimir Putin că „totul se derulează conform planului”.

„Aş spune că, da, nu totul se derulează atât de repede după cum ne-am dori”, a declarat Zolotov.

Citeste si: Vladimir Putin nu se va opri cu atacurile doar la Ucraina! Care este următoarea țară pe care plănuiește să o cucerească

„Însă noi ne îndreptăm spre obiectivele noastre pas cu pas şi victoria va fi de partea noastră, iar această icoană va proteja armata rusă şi va accelera victoria noastră”, a mai precizat acesta.

SUA şi aliaţii ei europeni sunt de părere că invazia pornită de Vladimir Putin în Ucraina a fost executată prost până la acest moment, pentru că Moscova a subapreciat rezistenţa ucrainenilor şi hotărârea Occidentului de a impune sancțiuni Rusiei.

 

Citește-ne pe

Citește și:

„Q”, internautul de la care a pornit mişcarea QAnon, a revenit pe forumurile web după 2 ani de pauză: „Să jucăm încă o dată?”

LIVE UPDATE Ziua 19 de război. Bombardamente în Kiev! Negocierile s-au oprit momentan. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului vorbește de “preluarea controlului total” asupra...

Vasile Blaga rămâne achitat definitiv în dosarul în care a fost acuzat de primirea a 700.000 de euro drept sponsorizări la PDL

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Fotbaliștii lui Poli Iași au vrut să afișeze un mesaj împotriva războiului, dar s-au făcut de râs: ”Oale crude”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies