Războinicii și Faimoșii de la Survivor România s-au batut la propriu pe mâncare! Staff-ul emisiunii a intervenit de urgență: ''Nu este permis!'' Ce s-a întâmplat după?

,
Daniel Pavel dezvăluie miza jocului din această seară
Daniel Pavel dezvăluie miza jocului din această seară [Sursa foto: Captură KANAL D]

În această seară, Faimoșii și Războinicii vor lupta din nou pentru recompensă. Daniel Pavel nu a mai prelungit suspansul și a dezvăluit ce premiu va primi echipa câștigătoare.


In articol:

După eliminarea Amnei din competiția Survivor România 2021, dar și după ce Lucian s-a accidentat grav și nu a mai putut continua lupta, în echipa Faimoșilor au rămas 12 concurenți, iar în echipa Războinicilor mai sunt 10 concurenți.

Cu toții vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga jocul pentru recompensă.

Daniel Pavel a anunțat miza jocului din această seară. Pentru ce se vor lupta cele două echipe?

În această seară, Faimoșii și Războinicii vor juca din nou jocul pentru recompensă. Astfel, cele două echipe se vor lupta pentru a câștiga mâncarea la care visează de zile bune.

„Echipa care acumulează astăzi prima 10 puncte este echipa care intră în posesia unei porții de paste cu sos pentru fiecare membru al echipei. Pe lângă pastele cu sos, mai avem un bonus pentru voi, 1 kilogram de linte, jumătate de kilogram de făină și un pahar de lapte pentru fiecare membru al echipei. Dar să nu uităm că pastele cu sos rămân premiul principal.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

Imediat cum au văzut recompensa, atât Faimoșii, cât și Războinicii s-au năpustit asupra farfuriei cu paste. Ulterior, Daniel Pavel le-a atras atenția că acest comportament este interzis la Survivor România 2021 și că dacă se va mai repeta, atunci vor fi sancționați.

Concurenții de la Survivor România nu s-au putut abține și au gustat din premiul pus în joc
Concurenții de la Survivor România nu s-au putut abține și au gustat din premiul pus în joc[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Detalii din culisele Survivor România 2021! Amna dezvăluie ce nu se vede la televizor

Până să intre în posesia premiului mult visat, concurenții din cele două echipe vor avea de străbătut un traseu dificil, presărat cu foarte multe obstacole.

Care este traseul pe care vor concura Faimoșii și Războinicii?

Premiul este foarte tentant în această seară, dar ca de obicei, concurenții vor avea mult de muncă până vor putea intra în posesia lui.

Iată cum arată traseul pe care se vor întrece Faimoșii și Războinicii. 

„Concurenții trebuie să transporte o targă pe care o vor trece succesiv peste și pe sub o serie de obstacole. Pe traseu trebuie să colecteze încă trei cuburi aflate pe platformele de la capătul scărilor. Cuburile trebuie colectate doar de către cei care concurează, nu și de către ajutoarele lor. Concurenții nu au voie să sprijine sau să atingă targa de obstacole.

După ce colectează toate cuburile, concurenții ajung la proba de îndemânare. La final, trebuie introduse două bețe, prin aruncare, într-un recipient. Concurentul care introduce primul cele două bețe are dreptul să treacă la recipientul care trebuie umplut cu nisip. Aveți două boluri de sticlă și o găleată cu nisip. În găleată sunt puse două linguri. Doar cel care a reușit să arunce bețele în recipient are dreptul să facă asta.
Celălalt continuă să arunce până reușește și el. Când reușește și concurentul al doilea să introducă bețele în recipient, atunci primul care umple vasul cu nisip de oprește. Punctul merge la concurentul care introduce primul cele două bețe în recipient. La finalul jocului, echipa care are cel mai mult nisip în bol este echipa care câștigă bonusul integral, dar și echipa care are mai puțin nisip în recipient primește jumătate din această cantitate a premiului suplimentar.”,
a anunțat Daniel Pavel.

Citeste si: Care e punctul slab al lui Culita Sterp la Survivor Romania 2021! Ce nu ii prieste Faimosului in jungla dominicana

 

Citește-ne pe
Citește și:

Deja îi duce dorul lui Culiță Sterp! Imaginea emoționantă postată de Daniela Iliescu pe instagram

VIDEO Tânăra cu dizabilităţi care cântă la harpă cu ochii

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Cate tatuaje are Zannidache de la Survivor Romania 2021 si care e povestea fiecaruia? Cat a costat cel mai scump desen de pe corpul Faimosului

Simona Hapciuc de la Survivor România 2021, complet dezbracată lângă Codin Maticiuc! În ce filme a jucat Faimoasa

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies