Războinicii au nominalizat! Cine este propus spre eliminare alături de Andreea din echipa Faimoșilor

,
Consiliu de nominalizare
Razboinicii au decis pe cine vor sa trimita acasa[Sursa foto: Captură KANAL D]

A venit rândul Războincilor să nominalizeze în consiliul din această seară. Echipa albastră a decis! Cine este propus spre eliminare alături de Andreea de la Faimoși?


In articol:

Războinicii au pierdut al doilea joc pentru imunitate din această săptămână, deci ei sunt cei care vor face nominalizări în consiliul din această seară. Un membru al echipei va fi propus spre eliminare.

Cine este în pericol să plece acasă?

Războinicii au decis pe cine vor să trimită acasă

Cel de-al doilea joc pentru imunitate a fost intens, concurenții s-au duelat pe un traseu exclusiv pe apă. Traseul de astăzi nu a fost în favoarea Războincilor, care au pierdut teren în fața Faimoșilor. Deși au încercat din greu să se frească de consiliul de nominalizare, așa cum au făcută în ultimele trei jocuri, ei bine, norocul nu a fost de partea lor și astăzi.

Consiliu de nominalizare
Razboincii au votat-o pe Adelina[Sursa foto: Captură KANAL D]

După închiderea liniilor de vot, Războinicii au făcut nominalizări, un membru al echipei este în pericol să părăsească competiția Survivor România 2021. Albaștrii sunt în defensivă, după ce mai mulți concurenți din echipa lor au fost eliminați, în acest moment au rămas doar cinci, iar dorința de a rămâne în competiție până la final se poate vedea din partea tuturor concurenților.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a citit voturile concurenților.

Războinicii au decis pe cine vor să trimită acasă în această săptămână. Adelina este cea care a primit cele mai multe voturi din partea coechipierilor săi.

Citeste si: Lacrimi amare la Survivor România 2021. A plâns așa cum nu a facut-o vreodată. Descalificarea lui Culiță i-a afectat pe unii concurenți

Adelina propusă spre eliminare din echipa Războinicilor

Adelina nu a fost deloc luată prin surprindere de decizia coechipierilor săi, deși au rămas foarte puțini în competiție, Războinica este ultima venită în echipă, astfel era de așteptat că ea va fi propusă spre eliminare.

Daniel Pavel a întrebat-o ce emoții o încearcă după ce a aflat că a fost nominalizată.

Consiliu de nominalizare
Adelina în pericol de eliminare[Sursa foto: Captură KANAL D]

”Nu știu, mă încearcă și un plâns și un răs, e foarte ciudat. Există în viața lucruri interesante și lucruri importante, și cumva am simțit că maturizarea a venit când mi-am dat seama cum să fac diferența ele, sau să-mi dau seama care sunt lucrurile interesante și care sunt importante.

Și mi-am dat seama că pentru lucrurile interesante nu are rost nici să te superi, nici să te enervezi, nici să te consumi. Sunt doar chestii interesante, au trecut, ai experimentat acel lucru. Cu cele importante e altceva, când am venit la Survivor am luat-o ca pe o experiență interesantă...după o lună și ceva a devenit important pentru mine.”, a spus Adelina.

Alături de Adelina în pericol de eliminare se află și Andreea de la Faimoși. Pentru una dintre cele două concurente parcursul la Survivor România s-ar putea încheia în această săptămână.

Citeste si: A doua imunitate a săptămânii a fost adjudecată la Survivor România 2021. Ce echipă face nominalizări în consiliul din această seară

 

Citește-ne pe
Citește și:

START VOT la Survivor România 2021! Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a-ți vota favoritul din echipa Războinicilor

O nouă tragedie pe șoselele din România: doi oameni au murit și trei sunt răniți grav

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

A doua imunitate a săptămânii a fost adjudecată la Survivor România 2021. Ce echipă face nominalizări în consiliul din această seară

Lacrimi amare la Survivor România 2021. A plâns așa cum nu a facut-o vreodată. Descalificarea lui Culiță i-a afectat pe unii concurenți

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies