Razboi intre fete si baieti la Puterea dragostei! Si-au devastat casele! Cum a putut arata platoul emisiunii dupa lupta

Author: Andrei Ionescu
Baietii au devastat casa fetelor

Razboi intre fete si baieti in editia Puterea dragostei din 3 septembrie! A pornit ca o gluma, dar a degenerat, asa ca si-au distrus unii altora casele.

Platoul a avut si de aceasta data de suferit, ca si in alte cazuri cand concurentii de la Puterea dragostei sezonul 3 gasesc de cuviinta sa se distreze cu obiectele din platoul show-ului de la Kanal D.

S-au luptat pe cheie, apoi si-au facut casele de nerecunoscut pana sa se apuce sa stranga si sa lase mobilierul asa cum era.

Baietii s-au suparat pe Cristian Comanici fiindca i-a fost sustrasa cheia casei, asa ca s-au revoltat si nu si-l mai doresc lider.

Totodata, ei au decis sa il pedepseasca pentru pierderea cheii. In ciuda faptului ca platoul a avut de suferit, concurentii s-au distrat pe cinste.

Platoul Puterea dragostei, devastat cu mai multe ocazii!

Atat in primele doua sezoane de la Puterea dragostei, cat si in cel de acum, casa Puterea dragostei a fost devastata de mai multe ori.

Scanteia se aprinde de la ceva banal, iar in scurt timp lucrurile degenereaza rapid.

In sezonul trecut, fetele si baietii au folosit inclusiv extinctorul pentru a se razbuna unii pe altii si pentru a devasta casa Puterea dragostei.

A fost atunci o batalie intre unii dintre indragostitii sezonului, Jador si Ella! Se intampla dupa ce Jador o filmase dezbracata pe Ella si urcase clipul pe contul lui de YouTube.

Jador si Ella au fost protagonistii multor scene atat amuzante, cat si triste in sezonul al doilea de la Puterea dragostei. Cei doi au recunoscut ca au avut o relatie, insa Jador spunea ca relatia cu Ella a fost una toxica.

Horoscop Chinezesc 2023. Zodiile cărora Anul Iepurelui de Apă le așterne calea spre împlinire și succes. Vor avea parte de un an blând și elegant!

"A fost o relatie toxica de la inceput, eu cu greselile mele, ea cu greselile ei", a spus Jador.

Jador a acuzat-o, la un moment dat, pe Ella ca l-a sarutat pe Iancu Sterp. "Daca ma iubeai, nu te sarutai cu Iancu", i-a spus Jador Ellei.

 

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies